Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Πολιτιστικό Καλοκαίρι: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της εβδομάδας

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.Π.Ε.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., ενημερώνουν το κοινό για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «λόγω των περιορισμών και των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, για ακόμα μια χρονιά, καθίσταται δύσκολη η αναλυτική ανακοίνωση όλου του προγράμματος εκδηλώσεων/δράσεων πολιτισμού του καλοκαιριού. Έτσι, ο Δήμος Χανίων θα ενημερώνει τους πολίτες τμηματικά, ανά μικρά χρονικά διαστήματα για τις επόμενες δράσεις πολιτισμού, εκδηλώσεις, παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, εργαστήρια κ.ο.κ.
Επισημαίνεται, τέλος ότι την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, κάνουν πρεμιέρα τα “Ανοιχτά Πανιά 2021” του Δήμου Χανίων, μια σειρά από 15 πρωτότυπες πολιτιστικές παραγωγές, με αφετηρία τα “Σημεία Αναχώρησης: Μια φυγοκεντρική Ανθρωπογεωγραφία”. Έκθεση με έργα από τους εικαστικούς Μιχάλη Κιούση και Δημήτρη Κόκορη. Στο Φρούριο Φιρκά (Αίθουσες Ορόφου), Χανιά, 9 – 25 Ιουλίου 2021. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/3AIBzhk
Παράλληλα, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Χανιά “Κήπος” ανακοινώνει επίσημα το πρόγραμμα με τις προβολές ταινιών, για μικρούς και μεγάλους, μέχρι και το φθινόπωρο του 2021.
Βρείτε συνημμένα το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων έως και τις 11 Ιουλίου, καθώς και το πρόγραμμα προβολών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Χανίων “Κήπος”»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες