Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί για τον 8ο Μαραθώνιο Κρήτης

Όπως ανακοινώθηκε από  τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, τίθενται σε ισχύ σήμερα από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με   διακοπή κυκλοφορίας στα πλαίσια διεξαγωγής του 8ου Μαραθώνιου αγώνα δρόμου Κρήτης καθώς και των παράλληλων αγώνων δρόμου ένεκα αυτού (10, 5 και 2,5 χλμ) στις Περιφέρειες των Δήμων Πλατανιά και Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών θα ισχύσουν τα κάτωθι:
Διακοπή της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο κατά μήκος της διαδρομής του Μαραθωνίου και παράλληλων αγώνων δρόμου, καθώς και σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές, ήτοι:
• Με αφετηρία από την οδο Ελευθερίου Βενιζέλου (ύψος Εθνικού σταδίου Χανίων) – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Χάληδων – Κουντουριώτη – πλατεία Τάλω Ακτή Κανάρη – Ακτή Παπανικολή – Μονής Γωνιάς – Κων/νου Παλαιολόγου – Σελίνου – Γεωργιακάκηδων – κόμβος Κλαδισού – κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής οδού Χανίων/Κισσάμου έως το κόμβο του Ταυρωνίτη – και επιστροφή μέσω Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου και στη συνέχεια από Στρατή Παντελάκη (Κάτω Δαράτσο) – Αγ. Αποστόλων – Χρυσή Ακτή – Δασκαλογιάννη – κόμβος Χρυσής Ακτής – Κισσάμου – Σκαλίδη και έως τον τερματισμό στην οδο Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος Εθνικού Σταδίου Χανίων.

• Τονίζεται ότι μόνο το τμήμα του οδικού δικτύου κατά μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου, έως και το Κόμβο Κλαδισσού θα δίδεται σταδιακά στη κυκλοφορία ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα διέλευσης των δρομέων του Μαραθωνίου, ενώ στην πόλη των Χανίων θα ισχύσουν κανονικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την 06:30 έως και την 14:00 ως ορίστηκε ανωτέρω.

Ένεκα προαναφερόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και προς αποφυγή ταλαιπωρίας των οδηγών, η κίνηση των οχημάτων προς το κέντρο της πόλης των Χανίων θα εκτρέπεται από παράπλευρες οδούς.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα