Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα η μόνη λύση έναντι στην μάστιγα των τροχαίων

Κύριε διευθυντά,
Στην Κρήτη δυστυχώς συνεχίζουμε να διατηρούμε την θλιβερή πρωτιά στα τροχαία δυστυχήματα. Ο αριθμός των ανθρώπων που χάνονται καθημερινά στην άσφαλτο είναι εξωφρενικός και καμία αστυνόμευση δεν πρόκειται να είναι αρκετή προκειμένου να σταματήσει όλο αυτό.
Η μόνη λύση είναι η εξελιγμένη τεχνολογία των αυτοκινήτων τύπου Tesla στα οποία μελλοντικά (με μια ακόμη πιο προχωρημένη ασφαλή τεχνολογία από τα σημερινά Tesla) να μην παίζει κανένα ρόλο πλέον ο ανθρώπινος παράγοντας στο κομμάτι της οδήγησης.
Όλοι ευχόμαστε να σταματήσει αυτό το φονικό που συντελείται στους δρόμους, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι η μόνη πρακτική λύση καθώς τα ευχόλογα δεν οδηγούν πουθενά και δεν θα βοηθήσουν ουδέποτε τις οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους σε καθημερινή βάση…
Χάρη της προηγμένης τεχνολογίας αυτής να μην μπορεί ο κάθε ψυχάκιας και μπεκρής να πιάνει ένα τιμόνι και να αποφασίζει την τύχη δεκάδων συνανθρώπων του επειδή ξύπνησε στραβά ή δεν ξέρω εγώ τι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

Υ.Γ. Ενδεχομένως αν το αυτοκίνητο του φονιά των φοιτητών του Πολυτεχνείου ήταν τύπου Tesla, ενδεχομένως τα παιδιά να βρισκόταν ακόμα εν ζωή….
Υ.Γ.(2) Ενδεχομένως για κάποιους η σκέψη ότι δεν θα υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας στην οδήγηση του μέλλοντος να τους βγάζει έξω από τα ρούχα τους, αλλά όσο και αν δεν το δέχονται η συγκεκριμένη τεχνολογία προχωράει και θα αλλάξει ριζικά τις μετακινήσεις μας…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα