Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Παζάρι αγάπης από τον “Ορίζοντα” (φωτ.)

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου το μεσημέρι του Σαββάτου στην 6η μέρα του πασχαλινού παζαριού για τις ανάγκες του “Ορίζοντα”, με μικρούς και μεγάλους ν’ απολαμβάνουν τις πολλαπλές δράσεις του Συλλόγου στον πολυχώρο τους στην οδό Τσουδερών.

Η πλούσια στολισμένη αίθουσα περιέχει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από εθελοντές και πολλά άλλα είδη με πασχαλινές συνθέσεις, στεφάνια, κάρτες, κούπες και διάφορα εντυπωσιακά παιχνίδια που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τοπικές επιχειρήσεις.

Για την όμορφη εκδήλωση αγάπης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μίλησαν στα “Χανιώτικα νέα” η Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, γραμματέας του Δ.Σ. του “Ορίζοντα” και η Ρούλα Δρακάκη, Κοινωνική λειτουργός στον “Ορίζοντα” υπογραμμίζοντας: «Για έκτη μέρα συνεχίζουμε την λειτουργία του πασχαλινού μας παζαριού και έχουμε πολλή χαρά, βλέποντας την αγάπη του κόσμου που έρχεται συνεχώς ενισχύοντας έτσι τις εθελοντικές μας δράσεις. Σήμερα, παράλληλα με το παζάρι κάνουμε και μια μικρή γιορτή με προσκεκλημένους τους εθελοντές, τα παιδιά του “Ορίζοντα”, να συμμετάσχουν σε ένα μικρό εξωτερικό εργαστήριο ζωγραφίζοντας», σημείωσε η κα Δρακάκη.

Από μεριάς της, η κα Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, συμπλήρωσε ότι «παρόμοια δράση κάνουμε και τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, ακόμα το δίπλα από εμάς φωτογραφείο “ΑΖ” κάνει δωρεάν φωτογραφήσεις για τον “Ορίζοντα”, ενώ γειτόνισσες εθελόντριες ετοιμάζουν κέρασμα με donuts και ζεστή σοκολάτα. Οι ώρες λειτουργίας του παζαριού από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή είναι 9 το πρωί μέχρι 3 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα μέχρι 9 το βράδυ. Το Σάββατο τηρείται το εορταστικό ωράριο που είναι 9 το πρωί μέχρι 3 το μεσημέρι».

Το Πασχαλινό Παζάρι θα λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-15:00 & 17:00-21:00, Σάββατο: 09:00-15:00, ενώ θα τηρηθεί το εορταστικό ωράριο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα