Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Πασχαλινό παζάρι αλληλεγγύης από τον “Ορίζοντα” (φωτ.)

Λαμπάδες σε τεράστιες ποικιλίες, στεφάνια, διακοσμητικά κάθε είδους και γλυκίσματα από την ομάδα “Γειτόνισσες” της Χαλέπας μπορεί να προμηθευτεί ο οποιοσδήποτε από το πασχαλιάτικο παζάρι του συλλόγου “Ορίζοντας” στην οδό Τσουδερών.

Τα είδη ξεκίνησαν να διατίθενται από χθες το πρωί και οι πωλήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Μεγάλο Σάββατο προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του “Ορίζοντα”.
«Τα πάντα που διατίθενται στο κατάστημα προέρχονται από εθελόντριες και εθελοντές. Είναι απίστευτο το ότι μέσα σε 25 ημέρες φτιάξαμε 1500 λαμπάδες για τις ανάγκες του “Ορίζοντα” συν τα διακοσμητικά» μας ανέφερε η κ. Κατερίνα Μπουρμπάκη, εθελόντρια και αυτή.
Αγοράζοντας κάτι από το παζάρι η ενίσχυση στο σύλλογο που δραστηριοποιείται στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους είναι τεράστια. «Δυστυχώς οι ανάγκες είναι μεγάλες. Οι έξι ξενώνες που έχουμε στην Αθήνα είναι συνέχεια γεμάτα, ανακαινίσαμε ένα ακόμα τις τελευταίες ημέρες, και ο σύλλογος στηρίζει τους καρκινοπαθείς με οικονομική, ψυχολογική, κάθε είδους στήριξη. Ο σύλλογος βασίζεται στους Χανιώτες, τους απλούς πολίτες, τους επαγγελματίες, τους φορείς, δεν επιχορηγείται από πουθενά. Για αυτό και ένα ευρώ ακόμα αξίζει τον κόπο. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να ανταποκρινόμαστε στην αγάπη του κόσμου και έτσι τα δώρα μας κάθε χρόνο είναι καλύτερα» κατέληξε η κ. Μπουρμπάκη.
Το κατάστημα θα είναι ανοικτό από τις 9-3 το πρωί και από τις 5-9 το απόγευμα και τη μεγάλη εβδομάδα θα τηρείται το ωράριο των καταστημάτων.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα