Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Πασχαλινά δώρα στους ασθενείς της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου

Πασχαλιάτικες λαμπάδες και δώρα για τους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μοίρασε ο Δήμος Χανίων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για να μοιράσει χειροποίητα δώρα, φτιαγμένα από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται.

Σημειώνεται πως τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), Στέλιος Βαλυράκης, η Δ/ντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Οργανισμού, Κατερίνα Κουνελάκη και εργαζόμενοι του ΔΟΚΟΙΠΠ, τους οποίος υποδέχτηκαν ο Διοικητής του Γ.Ν. Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας,, ο Πρόεδρος, Βαρδής Γεωργακάκης και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΧ καθώς και εργαζόμενοι από το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφερε: «Βρισκόμαστε εδώ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» για να δώσουμε ευχές. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στους μικρούς συμπολίτες μας, που βρίσκονται εδώ και δέχονται τις υπηρεσίες των γιατρών και των νοσηλευτικού προσωπικού ενόψει του Πάσχα. Να τους ευχηθούμε από καρδιάς, να είναι πολύ σύντομα στο σπίτι τους και αυτές οι περιπέτειες υγείας που περνούν, να είναι απλά αναμνήσεις σε λίγο καιρό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και «στη σημασία που οφείλουμε όλοι να δίνουμε στο δημόσιο σύστημα υγείας, στις υπηρεσίες που, παρά τις δυσκολίες συνεχίζει και παρέχει σε υψηλό επίπεδο, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, στον αγώνα που δίνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και να στείλουμε ένα μήνυμα εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας ότι είμαστε δίπλα τους, ενισχύουμε τα αιτήματά τους και παλεύουμε όλοι μαζί για την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας. Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Στέλιος Βαλυράκης τόνισε ότι η σημερινή παρουσία γίνεται «στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, προκειμένου να μοιράσουμε όμορφες δημιουργίες των παιδιών των κέντρων και των μελών των ΚΑΠΗ στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική. Να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας τους. Καλό Πάσχα με υγεία και να γυρίσουν στα σπίτια τους αγαπημένους τους ανθρώπους της οικογένειές τους».

Τέλος, με τη σειρά του, ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Χανίων Γ. Μπέας επεσήμανε: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Χανίων εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζοντας τη προσωπική του ευαισθησία, αλλά την ευαισθησία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των εργαζομένων του Δήμου, μας έφερε τα πασχαλινά καλούδια. Όμορφα πράγματα από τον Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. φτιαγμένα από παιδάκια που προορίζονται για τα παιδάκια που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και Καλό Πάσχα με υγεία».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα