Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Παρουσίαση του νέου τόμου “Εν Χανίοις”

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου, 15ου τόμου, της έκδοσης του “Εν Χανίοις 2021”, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι).

Η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει με παράλληλη προβολή σχετικών διαφανειών από την Επιμελήτρια της έκδοσης, Ζαχαρένια Σημανδηράκη, Επιστημονική Συνεργάτιδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Το έργο της Επιστημονικής Επιτροπής θα παρουσιάσει ο καθηγητής, Γιάννης Κοκκινάκης.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, η ετήσια έκδοση για το 2021 είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και υλοποιείται υπό την αιγίδα της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”. Ο τόμος είναι μονοθεματικός, αφιερωμένος στην εθνική επέτειο, με στόχο να αναδειχθεί ο μεγάλος αγώνας και οι πτυχές του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η είσοδος στην οποία είναι ελεύθερη, θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του νέου τόμου αυτός θα διατεθεί στους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια θα διατίθεται στο κοινό από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα