Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Παρουσιάσεις βιβλίων στα Χανιά

“Ανδρέας”

Το βιβλίο του Αυστριακού συγγραφέα Ούγκο φον Χόφμανσταλ, με τίτλο: “Ανδρέας” τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο “Porto Veneziano”, στο Ενετικό Λιμάνι.
Μιλάνε για το βιβλίο: Δημήτρης Βλαχοδήμος, φιλόλογος, Ρούλα Κονσολάκη εκπαιδευτικός, Μαρία Φουρουντζόγλου, μεταφράστρια & επιμελήτρια του βιβλίου.

Διαβάζει αποσπάσματα η Χριστίνα Βεριβάκη. Στο πιάνο ο Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Ραδάμανθυς”.

“Επιχείρηση Λόγος – Το μυστήριο του κινητού”

Παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Πανάου “Επιχείρηση Λόγος – Το μυστήριο του κινητού” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Ο συγγραφέας Δρ. Πέτρο Πανάου, Καθηγητής Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας στο University of Georgia στις ΗΠΑ, θα μιλήσει με θέμα «Πώς και γιατί η αγάπη για το βιβλίο είναι ίδια με την αγάπη για το ποδόσφαιρο, τον κινηματογράφο και το παγωτό».
Την εκδήλωση συντονίζει ο Δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας και καθηγητής του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Δημήτρης Βλαχοδήμος.
Το πρωί θα συναντήσει μαθητές και μαθήτριες του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου.

“Αρχιμανδρίτης Παρθ. Κελαïδής”

Η παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιμανδρίτη Συμεών Αυγουστάκη με τίτλο “Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Κελαïδής (1830 – 1905)” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, ο Γεν. Δ/ντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης κ. Κων/νος Ζορμπά και ο Γεν. Δ/ντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελ. Βενιζέλο κ. Νίκος Παπαδάκης.
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Κισσάμου και Σελίνου, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελών Οικογένειας Κελαϊδή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα