Τρίτη, 15 Ιουνίου, 2021

Παρουσία θεατών το Ράλι Πορτογαλίας

Παρουσία θεατών, παρά την πανδημία του κορονοϊού, θα διεξαχθεί το ράλι της Πορτογαλίας, που θα φιλοξενηθεί από τις 19 έως τις 23 Μαϊου στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και είναι ο τέταρτος αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι WRC.
«Το ράλι της Πορτογαλίας θα έχει θεατές», δήλωσε εκπρόσωπος της διοργάνωσης, μετά την ανακοίνωση από την Γενική Διεύθυνση Υγείας, που επικυρώνει το πρωτόκολλο υγείας της διοργάνωσης και αναγνωρίζει ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί παρουσία σημαντικού αριθμού φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η πορτογαλική υγειονομική αρχή, ζήτησε ταυτόχρονα από τους διοργανωτές να λάβουν μέτρα, για να περιορίσουν την παρουσία του κοινού και να διασφαλίσουν την τήρηση των κανόνων κοινωνικής απόστασης.
Στο ράλι της Κροατίας τον περασμένο μήνα, που -θεωρητικά- διεξήχθη χωρίς θεατές, μεγάλος αριθμός ατόμων συγκεντρώθηκε κατά μήκος των δρόμων των οροσειρών γύρω από την πρωτεύουσα του Ζάγκρεμπ για να παρακολουθήσει την νίκη του Γάλλου, Σεμπαστιάν Οζιέ (Toyota).
Αφού «χτυπήθηκε» από ένα «βίαιο κύμα» της πανδημίας του κορονοϊού στις αρχές του έτους, που οδήγησε σε γενικό lockdown για δύο μήνες, η Πορτογαλία εισήλθε από τα μέσα Μαρτίου, σε φάση σταδιακής αποσυμπίεσης.
Προς το παρόν, στην Πορτογαλία καταγράφεται ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά συχνότητας στην Ευρώπη, με λιγότερα από 60 νέα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 14 ημέρες.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες