Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

«Ανανέωση και εμπειρία» συνδυάζει το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών για τα Χανιά, όπως επισημάνθηκε σήμερα κατά την παρουσίαση του Συνδυασμού που έγινε στο Εργατικό κέντρο.
Οι υποψήφιοι είναι: Ζεκάκη- Σγουρομάλλη Σοφία, συνταξιούχος νηπιαγωγός και πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Χανίων, Μαρακάκης Γιάννης, πρώην μέλος του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων Ναυστάθμου Κρήτης και πρώην πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας, Πολιουδάκης Γιώργος, πρώην δήμαρχος Μουρνιών και πρώην δήμαρχος Ελ. Βενιζέλου, Σαμιωτάκης Αντώνης, μηχανικός περιβάλλοντος, μέλος της κεντρικής αντιπροσωπίας του ΤΕΕ και πρόεδρος του Πανελλήνιου συλλόγου διπλωματούχων μηχανικών περιβάλλοντος, Σημαντηράκη Αριστέα, βιολόγος, εκπαιδευτικός,τέως αντιπρόεδρος Δ.Σ ΕΛΜΕ Χανίων, Χαλακατεβάκης Ηλίας, αγρότης, πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Χανίων.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αλκαίος Σακελλάρης, «το ψηφοδέλτιο του κινήματος συνδυάζει ανθρώπους από πολλούς χώρους δράσεις, τα δημοτικά, τον αγροτικό τομέα, την εκπαίδευση, τους ελεύθερους επαγγελματίες κ.α Είναι ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει το πάθος και την αλλαγή για την πρόοδο του τόπου. Αποτελείται από υποψηφίους με διάθεση για νέους κοινωνικούς αγώνες μακρυά από κάθε συμφέρον που κρατά καθηλωμένη την πρόοδο της νέας γενιάς και την χώρα μας».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα