Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Παρουσίαση προγράμματος για ηλεκτρονικές υπηρεσίες σε κρατούμενους

Ημερίδα παρουσίασης του έργου: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη διασύνδεση των αποφυλακιζομένων με την κοινωνία» θα πραγματοποιηθει την Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Την παρουσίαση οργανώνουν το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Κέντρο Επανένταξης Αποφυλακιζομένων «ΕΠΑΝΟΔΟΣ», ΝΠΙΔ εποπτευόμενο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η εταιρία πληροφορικής Profile, ως ανάδοχος του έργου.
Στόχος είναι η ενίσχυση της ικανότητας χρήσης του νέου συστήματος και η δημοσιότητα της πορείας υλοποίησής του έργου, στην Κρήτη.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά τον εκσυχρονισμό και την αναβάθμιση «των παρεχόμενων υπηρεσιών επανένταξης των κρατουμένων και αποφυλακισμένων στη χώρα μας με την παροχή, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους κρατούμενους και αποφυλακισμένους της χώρας, την ψηφιακή σύγκλιση του μοναδικού φορέα επανένταξης που εδρεύει στην Αθήνα με όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα