Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Παρέμβαση Μαρκογιαννάκη για το πολιτικό προσωπικό στρατιωτικών μονάδων

Την «ανάγκη ενίσχυσης του πολιτικού προσωπικού που υπηρετεί στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στα Χανιά», τόνισε ο βουλευτής Χανίων, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, σε επίσκεψή του την Τετάρτη στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Οπως ανακοινώθηκε, στη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων καθώς και τις προοπτικές αναβάθμισής τους και συνεργασίας με τους τοπικούς φορείς.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρκογιαννάκης επισήμανε προς τον κ. Κεφαλογιάννη την ανάγκη ενίσχυσης του πολιτικού προσωπικού που υπηρετεί στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στα Χανιά και για το οποίο η αρμοδιότητα ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Την ανάγκη αυτή είχαν αναφέρει μέλη του συλλόγου προσωπικού σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον βουλευτή Χανίων για ζητήματα στελέχωσης και λειτουργίας στις εγκαταστάσεις της συμμαχίας.
«Τα Χανιά αποτελούν στρατηγικής σημασίας περιοχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις και αυτό αποδεικνύεται από τις ίδιες τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν. Η φροντίδα και η μέριμνα που δείχνει για αυτές η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μεταφράζεται ταυτόχρονα σε αναπτυξιακή δυναμική συνολικά για την τοπική οικονομία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Χανίων συμπληρώνοντας: «Με αυτά τα δεδομένα, η καλή συνεργασία των τοπικών φορέων με το Υπουργείο και τη στρατιωτική ιεραρχία είναι πολύ σημαντική και επωφελής και για τις δύο πλευρές».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα