Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Παρέμβαση κλιμακίου της ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου σε πληγείσες από το σεισμό περιοχές

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της ΚΟΒ Κεντρικής υπαίθρου της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Κώστα Μωυσάκη, στέλεχος του ΚΚΕ και τον Πάρη Χατζηγεωργίου, Δημοτικό σύμβουλο με τη Λαϊκή συσπείρωση στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, στα χωριά Τεφέλι και Χαράκι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ «Το κλιμάκιο του ΚΚΕ συνομίλησε με τους κατοίκους των δύο χωριών που υπέστησαν σημαντικές ζημιές από τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών.
Τους κάλεσαν να οργανωθούν και να πιέσουν όλο το κρατικό μηχανισμό, Δήμο, περιφέρεια και κυβέρνηση για την διασφάλιση της ασφάλειας των κατοίκων αλλά και την άμεση καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών στο 100%.
Μάλιστα, οι ζημιές στα σχολεία (νηπιαγωγείο και Γυμνάσιο Τεφελίου), που καλύπτουν τις ανάγκες των γύρω χωριών, ήρθαν να προστεθούν στην χρόνια πρόθεση των κυβερνήσεων και των τοπικών διοικήσεων για συγχώνευση. Αναδεικνύεται η ανάγκη όχι μόνο να στελεχωθούν επαρκώς  με το απαραίτητο μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και να μετατραπούν άμεσα σε σύγχρονα και ασφαλή κτήρια ώστε να στεγάσουν τα σχολεία»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα