Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Παρέμβαση για το σχολείο Κολυμπαρίου από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά αποτελούμενο από τους Δημήτρη Ανθούση και Στυλιανό Μαριανάκη Δημοτικούς Συμβούλους Πλατανιά, επισκέφθηκε χθες το Γυμνάσιο-Λύκειο Κολυμπαρίου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους συλλόγους εκπαιδευτικών καθώς και την σχολική κοινότητα συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, έγινε ανταλλαγή απόψεων, και καταγράφηκε η κοινή αγωνία όλων για άμεσες παρεμβάσεις.
Έγινε επίσης συζήτηση για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας , για το νέο αντι εκπαιδευτικό νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας αλλά και για το μεγάλο πρόβλημα του Γυμνασίου-Λυκείου Κολυμπαρίου όπου διαπιστώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της πολύπαθης και πολυδιαφημιζόμενης ανακατασκευής του, καθώς διανύεται η 4η παράταση του έργου χωρίς αυτό να έχει ολοκληρωθεί,».
Ανάλογη καθυστέρηση υπάρχει σύμφωνα με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και στην υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων στο κλειστό γυμναστήριο , ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει καθυστέρηση και παρατηρούνται σειρά κακοτεχνιών.
«Οι αγωνίες και τα όνειρα των μαθητών και συνολικά τις σχολικής κοινότητας  μπορούν να βρουν διέξοδο μόνο στην οργάνωση του αγώνα τους για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους» τονίζει η ΛΑ.ΣΥ., καλώντας «εδώ και τώρα τους θεσμοθετημένους φορείς να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ,και να δοθεί επιτέλους λύση και χρονοδιάγραμμα στην ολοκλήρωση των εργασιών».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες