Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Παράσταση και εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά

Η παιδική παράσταση “Το Ρολόι του Κήπου αφηγείται” θα παρουσιαστεί στις 7, 8 και 9 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, στο πλαίσιο των δράσεων “Ανοιχτά Πανιά” που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους.

«Σε κάθε χτύπημα του ρολογιού μια άλλη ιστορία ζωντανεύει. Μια θεατρική παράσταση βασισμένη στην ιστορία του Κήπου, σε προσωπικές αφηγήσεις αλλά και δική μας μυθοπλασία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – συγγραφή θεατρικού έργου: Μαρίνα Πανηγυράκη
Παίζουν: Φανή Γεωργακάκη, Μάνος Στεφανάκης, Μαρίνα Πανηγυράκη
Επιμέλεια κίνησης: Κατερίνα Αρχοντάκη
Πρωτότυπη μουσική: Επιμενίδης Κουτσαυτάκης
Σχεδιασμός – κατασκευή σκηνικού: Σπύρος Ανδρουλάκης

Επίσης, από τις 2 έως τις 5 Αυγούστου, στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά.

• «Παίζω ανακαλύπτω και δημιουργώ με την ιστορία του Δημοτικού Κήπου»
Θεατρικό εργαστήριο για παιδιά ηλικίας: 9-12 ετών που θα πραγματοποιηθεί 2 και 3 Αυγούστου στον Κήπο. Το εργαστήριο συντονίζουν: Η Μαρίνα Πανηγυράκη και η Φανή Γεωργακάκη. Βοηθός, η Χρύσα Κατερουδάκη.

• Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά 6 έως 9 ετών, στις 4 και 5 Αυγούστου έξω από την παιδική βιβλιοθήκη. Η θεματική του είναι εμπνευσμένη από τις εικόνες που συναντάμε μετά από έναν περίπατο στον κήπο. Το εργαστήριο καθοδηγείται από τον Σπύρο Ανδρουλάκη, με την βοήθεια της Μαρίνας Πανηγυράκη. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο: chania-culture.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα