Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Παράπονα στο Κουµ Καπί

Σε µία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές των Χανίων όπως είναι η παραλία του Κουµ Καπί αρκετά είναι τα προβλήµατα τα οποία και οξύνθηκαν µετά τις εργασίες για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης.

Να όµως τι σηµειώνουν οι υπεύθυνοι των καταστηµάτων εστίασης που την περασµένη Παρασκευή είδαν ξαφνικά να µεταµορφώνεται σε… λεωφόρο ο δρόµος µπροστά από τα τραπεζοκαθίσµατα µε αυτοκίνητα να περνάνε λίγα εκατοστά από τους θαµώνες στις καφετέριες.
∆ιότι από τις αρχές Μαρτίου η πινακίδα που είχε τοποθετηθεί για να εµποδίζει την διέλευση οχηµάτων µεταφέρθηκε στο πλάι από τον εργολάβο για να γίνουν οι εργασίες. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στα τέλη Μαρτίου όµως η πινακίδα δεν επανατοποθετήθηκε µε αποτέλεσµα αυτή τη στιγµή να περνάνε συνεχώς αυτοκίνητα και να κινδυνεύουν οι πεζοί και οι εργαζόµενοι στα αρκετά καταστήµατα εστίασης που υπάρχουν στην περιοχή.
Εδώ να σηµειώσουµε ότι οι τρύπες που τοποθετούσαν την πινακίδα έφραξαν από τον εργολάβο αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να ανοίξουν νέες.

Επίσης όπου έχουν σκαφτεί στα στενά, δεν έχουν αντικαταστήσει τις λακκούβες µε πλάκες και έτσι ίδιοι οι καταστηµατάρχες αναζητούν διάφορους τρόπους -µέχρι και χαλιά επιστρατεύτηκαν- για να µπορούν να περνάνε από τα σηµεία εκείνα.
Τέλος σε όλη τη διαδροµή υπάρχουν σπασµένα πεζοδρόµια και λακκούβες και ξανά οι καταστηµατάρχες αναγκάζονται να προχωρούν σε µπαλώµατα.

«Χθες µία γυναίκα µε ένα µωρό στο καροτσάκι δεν µπορούσε να διασχίσει το πεζοδρόµιο λόγω της άθλιας εικόνας που είχε σε ένα συγκεκριµένο σηµείο», µας λέει ένας από τους πιο παλιούς καταστηµατάρχες της περιοχής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα