Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Πάνω από 1.400 λίρες συγκέντρωσε Βρετανίδα για ενίσχυση Ζακυνθινού ομίλου Μέριμνας Ζωών

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, μια Βρετανίδα, η οποία επισκέπτεται τα τελευταία δέκα χρονιά την Ζάκυνθο, ευαισθητοποιήθηκε και συνέλλεξε το ποσό των 1.416 λιρών για να να βοηθήσει το Ζακυνθινό όμιλο Μέριμνας Ζωών, ο οποίος φροντίζει τα αδέσποτα ζώα.
Η Isobel Brown συμμετείχε τον περασμένο Μάη στον Μαραθώνιο του Εδιμβούργου, προσφέροντας τα χρήματα που συγκέντρωσε από φίλους και χορηγούς για αυτό το εγχείρημα στο Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων και πριν λίγες μέρες η κ. Brown και ο σύζυγός της παρέδωσαν μια επιταγή με το ποσό των 1.416 λιρών που συγκέντρωσε!
«Η Isobel ξεκίνησε την προετοιμασία για τον μαραθώνιο του Ενδιβούργου μόλις τον Ιανουάριο και στις 31/5/2015 φορώντας το μπλουζάκι με τα αρχικά του συλλόγου, πήρε μέρος και τερμάτισε την 26.2 μιλίων (42 χιλιόμετρα) διαδρομή σε 4 ώρες και 43 λεπτά. Όλη αυτή η προσπάθεια είχε σαν στόχο την υποστήριξη του συλλόγου μας και βρήκε ανταπόκριση από πολλούς φίλους, συγγενείς, γείτονες, και συνεργάτες οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθεια της συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσό το οποίο μας προσέφεραν και την ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά της», τόνισαν οι υπεύθυνοι του Ζακυνθινού ομίλου για την Βρετανίδα φίλη τους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα