Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Πάνω από 1.000 ραντεβού κλείστηκαν σε μια ημέρα στο ΓΝ Χανίων

1.024 ραντεβού κλείστηκαν χθες Τρίτη (πρώτη εργάσιμη του μηνός και κατά τις ώρες 09:00-13:00) στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Χανίων τους πολίτες. Από αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου, τηλεφωνικώς κλείστηκαν 403 (39,40%), ενώ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού κλείστηκαν 621 (ποσοστό 60,60%).

Αναλυτικότερα, στα ιατρεία με την μεγαλύτερη ζήτησαν κλείστηκαν:

«Το πλήθος των ραντεβού μόνο την πρώτη ημέρα κλεισίματος για τον μήνα Ιανουάριο, αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από πλευράς των πολιτών και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το προσωπικό του Γ.Ν. Χανίων, αν και Δευτεροβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι:
-Την πρώτη εργάσιμη κάθε μήνα οι πολίτες μπορούν να κλείνουν ραντεβού είτε με την χρήση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας e-ραντεβού, είτε τηλεφωνικώς στο 2821071010 αλλά όχι δια ζώσης στη Γραμματεία Τ.Ε.Ι. του νοσοκομείου.
-Από την δεύτερη εργάσιμη κάθε μήνα, ραντεβού κλείνονται είτε μέσω της εφαρμογής e-ραντεβού, είτε καθημερινά δια ζώσης στην Γραμματεία Τ.Ε.Ι. του νοσοκομείου, είτε τηλεφωνικώς στο 2821071010 (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από 09.00 το πρωί έως 13.00).
-Κάθε Παρασκευή δεν κλείνονται ραντεβού τηλεφωνικώς (εκτός αν η 1η εργάσιμη του μήνα είναι Παρασκευή).
-Τα διαθέσιμα ραντεβού για επίσκεψη σε ιατρό είναι για έναν μήνα (τον τρέχοντα), ενώ για εργαστηριακές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις είναι για δύο μήνες (για τον τρέχοντα και τον επόμενο μήνα).
Παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν κλείσει ραντεβού ηλεκτρονικά και για κάποιο λόγο δεν θα το πραγματοποιήσουν, να προβαίνουν και στην ακύρωση του μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού ώστε να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον που το έχει ανάγκη.
Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα