Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Με μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση συνεχίζεται η υποβολή συμμετοχών στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που προκήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων με θέμα «Κυριακή Γιορτή και Σχόλη».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων «η Κυριακάτικη αργία κατακτήθηκε από το 1910, μετά από αγώνες εργαζομένων και μικρών εμποροεπαγγελματιών .
Με αφορμή την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας, καλούμε τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναδείξουν την σημασία της Κυριακής αργίας στις ζωές μας και να “αποτυπώσουν” με την δική τους ευαισθησία Κυριακάτικες στιγμές και εικόνες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
• Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος, ή σπουδαστής σχολής φωτογραφίας, που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα.
• Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι δύο (2) φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.
• Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο jpg), με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και τον αύξοντα αριθμό από 01 έως 02 (για παράδειγμα eponimo_onoma_01.jpg).
• Η μικρή πλευρά της φωτογραφίας πρέπει να έχει ελάχιστη διάσταση 1500 pixel στα 300dpi .
• Επί της φωτογραφίας δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένο κανένα άλλο στοιχείο ( όνομα , ημερομηνία κλπ).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Κάθε φωτογράφος θα πρέπει να υποβάλλει τις φωτογραφίες του μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται ψηφιακά στο mail emporikosyllogoschanion@gmail.com και θα συνοδεύονται με μικρό κείμενο που αφορά τις φωτογραφίες (μέχρι τρεις σειρές) και με στοιχεία του διαγωνιζόμενου. Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο , email . (Τηλέφωνο προαιρετικά) .

Τυχόν απορίες και διευκρινήσεις στο τηλέφωνο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, 2821 043028 ώρες 9:30πμ – 12:30μμ εργάσιμες μέρες και κ. Νίκος Καμπιανάκης 6977619101 18:00-20:00 μμ

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο: Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε γνωστό ξενοδοχείο της Σαντορίνης με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
2ο. Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στη «Nektarios Villa», στο Μάλεμε Χανίων με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο μέρες αυτοκίνητο.
3ο. Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στα Μάλια Ηρακλείου στα Olympus Studios, με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δύο μέρες αυτοκίνητο.

Σημείωση : Οι διανυχτερεύσεις αφορούν την περίοδο 10 – 30 Σεπτεμβρίου 2018 και κατόπιν συνεννόησης με τα ξενοδοχεία .

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γιάννης Κουκουράκης , Μιχάλης Καλαϊτζάκης , Νίκος Καμπιανάκης , Σάββας Κόης

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Η απονομή των βραβείων, επαίνων και διακρίσεων θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των 20 έργων που θα διακριθούν (θα έχουν την υψηλότερη βαθμολογία ) , στις 3 Αυγούστου 2018 στον χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων- Νεώριο Μόρο, Τέρμα Ακτής Ενώσεως Ενετικό Λιμάνι Χανίων, Χανιά.
Η έκθεση των φωτογραφιών που θα διακριθούν θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 10 Αυγούστου 2018.
Πληροφορίες σχετικά θα δημοσιευτούν στον φωτογραφικό τύπο, στις ημερήσιες εφημερίδες, στα ΜΜΕ και στα e-mail όλων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα