Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Πάει Σκόπια η Δερμιτζάκη

Μέλος της αποστολής της Εθνικής Νεανίδων η οποία θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στα Σκόπια είναι η Ευτυχία Δερμιτζάκη.
Η αθλήτρια του ΟΑΧ επελέγη στην προετοιμασία, καθώς όπως αποδεικνύεται άφησε ικανοποιημένο τον Χανιώτη προπονητή της Εθνικής, Γιάννη Γερεουδάκη.
Ετσι, η Δερμιτζάκη θα αγωνιστεί στην πιο σημαντική διοργάνωση μέχρι στιγμής στην καριέρα της, η οποία ξεκινά την Παρασκευή και ολοκληρώνεται στις 14 του μήνα. Στην ίδια αποστολή βρίσκεται και μία κοπέλα από το Ηράκλειο, η Ιωάννα Κριμίλη, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Η λαχειοφόρος αγορά του ΟΑΧ
Εν τω μεταξύ, ο ΟΑΧ ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον ηλιακό θερμοσίφωνα και ο τυχερός λαχνός που κερδίζει είναι ο 2950. Ο λαχνός αντιστοιχεί στον κ. Αντ. Μποτωνάκη, που είναι αυτός που κερδίζει το δώρο, προσφορά από την “ΥΔΡΟΘΕΡΜ Χιωτάκης”.
Η λαχειοφόρος αγορά διενεργήθηκε για την ενίσχυση των τμημάτων μπάσκετ και η κλήρωση έγινε στο πλαίσιο της γιορτής των Ακαδημιών για την λήξη των υποχρεώσεών τους το περασμένο Σάββατο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες