Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Παγκρήτια σύσκεψη συνταξιούχων στα Χανιά

Τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιουχικών οργανώσεων πραγματοποιούν, όπως ανακοινώθηκε, Παγκρήτια σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο του νομού Χανίων τη Τρίτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. με θέμα τον συντονισμό κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Δεκεμβρίου στους νομούς και τις περιφέρειες πανελλαδικά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ «Αγωνιζομαστε και διεκδικούμε στο ακέραιο όσα αδίκως μας έχουν αφαιρεθεί. Με τη δουλειά μας τα έχουμε πληρώσει,και σήμερα είναι αναγκαία για να ζήσουμε με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες.
Απαιτούμε
Άμεσες λύσεις, προσλήψεις γιατρών- νοσηλευτών, δημιουργία ΜΕΘ και επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας. Να αποδοθεί η 13η 14η σύνταξη με αυξήσεις σε όλες στις συντάξεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Να αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020-2021. Να μας αποδοθούν τα αναδρομικά για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις αφορολόγητα.
Καμιά επανάπαυση . Ετοιμάζουν νέα αντιλαϊκά μέτρα που τα ντύνουν με ωραία λόγια. Ήδη έχουμε γίνει μάρτυρες μάρτυρες των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων που ψηφίστηκαν μέσα στη πανδημία.
Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιουχικων οργανώσεων.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα