Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή τη φορά από την Τσεχία!
Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο “PhotoArt PRAGUE International Salon 2016” που διοργανώθηκε στην Πράγα της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της GPU (Global Photographic Union), PSA (Photographic Society of America) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).
Συμμετείχε στην κατηγορία “Nature – Φύση” όπου με τη φωτογραφία “ECHEVERIA” κατακτά το βραβείο GPU Ribbon. Επίσης συμμετείχε στην κατηγορία “Travel – Ταξίδια” όπου κατακτά ένα ακόμα βραβείο GPU Ribbon με τη φωτογραφία “Sunrise at Morocco desert-2”. Η ίδια φωτογραφία είχε τιμηθεί και με το χρυσό βραβείο PSA Gold Medal, της Φωτογραφικής Εταιρείας της Αμερικής (PSA) στον Παγκόσμιο διαγωνισμό “3nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2015 International Photographic Salon of Fine Art Photography”.
Η έκθεση για τις βραβευμένες φωτογραφίες θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου και θα γίνει στο Frantiscerian monastery στην Πράγα.
Στον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει 70 χώρες απ’ όλη την υφήλιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα