Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Ορυμαγδός “αντισυστημικότητας”

Τα ξέφρενα κορωνοπάρτι στις πλατείες της Αθήνας και ο αισχρός τρόπος συμπεριφοράς ορισμένων, σηματοδοτούν ότι η ελληνική κοινωνία περνά σε μια νέα αλλόκοτη φάση αντιμετώπισης του φονικού ιού.
Κάτοικοι της πλατείας του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη περιγράφουν τη συμπεριφορά των φουρεμένων αρνητών.
Αντιλαμβάνεσθε ότι πλέον το θέμα δεν είναι θέμα αγωγής, αλλά προστασίας της δημόσιας Yγείας και ευρύτερα λειτουργίας της Δημοκρατίας μας.
Εκτός αν κάποιοι πιστεύουν ότι το λαϊκό αφοδευτήριο είναι οπτικό ορόσημο μιας θεσμικής Δημοκρατίας.
Τόσον καιρό που γίνονται όλα αυτά δεν είδα κανένα από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να βγάλει μια ανακοίνωση για την ψυχή της μάνας τους και να πουν: «Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος».
Δεν ξέρω πια σε αυτό τον ορυμαγδό αντισυστημικότητας κάποιων, και αντικοινωνικής φρίκης τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.
Βέβαια η πλειοψηφία των πολιτών, τηρεί τα αναγκαία μέτρα, προσπαθεί να επιβιώσει, διατηρεί τις ελπίδες της για μετά τον Μάιο.
Οι χαβαλέδες, μάλλον, θα πρέπει να πάνε να… ξεσπάσουν αλλού.

3 Comments

  1. Πολύ σωστά λέτε “ορυμαγδό αντισυστημικότητας”, επειδή έτσι δυστυχώς είναι και με την “κρυφή” επιβράβευση παρακαλώ από την αντιπολίτευση, διότι αφού ΔΕΝ μιλάει, άρα, πατάει πάνω σε αυτό για να έχει κάτι να λέει παριστάνοντας τον ανυπέρβλητο σωτήρα που θα έρθει να μας βγάλει από… τα δεινά; Αλλά τι περιμένετε, κάτι καλύτερο; Χωρίς προτάσεις, μοναδικό τους μέλημα, αρειμανείς αλαλαγμοί.

  2. Αξιότιμε κύριε, συγχαρητήρια για τις επισημάνσεις σας! ΄Οπως μου αφηγείται γνωστός μου που μένει στην περιοχή στο πρόβλημα της πανδημίας έρχεται να προστεθεί ένα επιπλέον σοβαρό πρόβλημα μόλυνσης της περιοχής ,η οποία παρά τις προσπάθειες των συνεργείων καθαρισμού του δήμου, πνίγεται στην μπόχα των ούρων και των κοπράνων κλπ, καθώς οι θάμνοι ,τα δενδρίλια και τα αγάλματα του χώρου έχουν μεταβληθεί από καλοπιστικά στοιχεία σε εστίες μολύνσεως.Αν σ΄αυτά προστεθεί η ηχορύπανση ,η προκλητικότητα και η επιθετικόητητα πρός τους κατοίκους έχουμε ένα εκρηκτικό μείγμα που μπορεί άνετα να οδηγήσει στην “έκρηξη των αμνών” ,διότι πόσο να αντέξουν τα νεύρα κάποιου ο οποίος στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς που περνάμε ενεβαίνει τον Γολγοθά του καθημερινού μεροκάματου και τις νύχτες δεν μπορεί να ησυχάσει; ΄Οσοι νομίζουν ότι καλύπτοντας τους αναρχοφραμπαλάδες βρήκαν την κότα που γεννάει ψήφους είναι μακρυά νυχτωμένοι και απέχουν παρασάγγας από τον κοινό νου.Η χώρα έχει πληθυσμό 11.000.000 και η ταύτιση των πολιτιστικών και πολιτικών απόψεων σου με μια ομάδα 3-5.000 χιλάδων της κατηγορίας της αβάσταχτης ελαφρότητας του “αέρα πατέρα” και της μπουρδολογίας σε στέλνει δικαιολογημένα στο περιθώριο….Με εκτίμηση

    • Αγαπητέ κύριε Καγιαλέ, ο αριθμός των ανθρώπων στην Ελλάδα που πιστεύουν στην μπουρδολογία μετριέται σε εκατομμύρια και όχι σε χιλιάδες. Αυτοί βέβαια που εγκρίνουν αναρχικές συμπεριφορές και υλικές καταστροφές είναι πολύ λιγότεροι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες