Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ορκωμοσία δημοτικής αρχής Πλατανιά και δημοτικών συμβούλων (φωτ.)

Με ευχές για μια δημιουργική θητεία με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Πλατανιά πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της δημοτικής Αρχής και των δημοτικών συμβούλων. Στον αγιασμό χοροστάτησε ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ενώ παραβρέθηκαν η βουλευτής Σέβη Βολουδάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, δήμαρχοι του νομού, κ.ά.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, τόνισε ότι «για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο, θα συνεχίσουμε την εφαρμογή του στρατηγικού μας σχεδιασμού, υλοποιώντας τον με εργατικότητα κι αποτελεσματικότητα, αξιοποιώντας κάθε δυνατό χρηματοδοτικό εργαλείο, όπως κάνουμε άλλωστε μέχρι σήμερα. Με το νέο μας Δημοτικό Συμβούλιο και τη συνεργασία των Προέδρων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων θα εστιάσουμε περισσότερο στα θέματα καθημερινότητας και της δημιουργίας υποδομών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, με μεγάλα έργα σε υποδομές, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Κρήτης και την υποστήριξη των τοπικών μας βουλευτών μας καθώς και με μικρότερα που όμως βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητά μας».

Ο Γ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Κασσελάκης, υπογράμμισε ότι «θα βοηθήσουμε από τη δική μας πλευρά για να μπορεί να αγκαλιάσει ο Δήμος Πλατανιά όλους τους δημότες, να μπορεί να γίνει ένας Δήμος ο οποίος θα έχει μία ζεστασιά για τον επισκέπτη, ένας Δήμος ο οποίος θα σεβαστεί τον δημότη, τον επισκέπτη, το περιβάλλον. Θα είμαστε δίπλα στα προβλήματα, δεν θέλω να μας βλέπετε σαν αντιπάλους ή σαν εχθρούς. Εμείς θα είμαστε κοντά σας και είμαι σίγουρος ότι με τη γνώση και την εμπειρία μας θα μπορούμε να δώσουμε και εμείς λύσεις».

Ο Δ. ΑΝΘΟΥΣΗΣ

Ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, Δημήτρης Ανθούσης, υπογράμμισε ότι
«ο χώρος ο δικός μας θα συνεχίσει και τη νέα δημοτική περίοδο να είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή των κάτοικων αυτής της περιοχής, μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μαζί με τους δημότες θα πορευτούμε και πάλι, με πυξίδα τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων. Αυτό για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτο, όχι μόνο ως πολιτική στόχευση, αλλά και ως στάση ζωής.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κάναμε μια συλλογική προσπάθεια να φέρουμε στο επίκεντρο το πλαίσιο πάλης μας για τον Δήμο. Καταγράψαμε στην κάλπη μια σταθερά ανοδική τάση. Αυτή η ανοδική τάση, αυτή η συμπόρευση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την ίδια σταθερή πορεία, πιο έμπειροι, πλέον, με διαρκή παρουσία, ανάδειξη των προβλημάτων, κατάθεση προτάσεων μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα κάνουμε πράξη.
Ό,τι θετικό έρχεται θα το στηρίζουμε, όπως κάναμε και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.
Όπου διαφωνούμε, όπως, για παράδειγμα, στις πρόσφατες αυξήσεις των δημοτικών τελών για το 2024, θα είμαστε απέναντι, καταθέτοντας εναλλακτικές».

Χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής Σέβη Βολουδάκη η οποία τόνισε ότι θα είναι αρωγός στον Δήμο για την αντιμετώπιση προβλημάτων.
Χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ο οποίος ανέφερε ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια του Δήμου για ζητήματα της περιοχής.
Ευχές για δημιουργική θητεία έστειλε η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπεριφερείαρχης Νίκος Καλογερής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα