Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Ονειρα με το Τζόκερ και από τους Χανιώτες

Μετά από 13 Τζακ – ποτ στη σειρά, το Τζόκερ θα μοιράσει απόψε 9,3 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό μέχρι στιγμής φέτος. Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει και τα τυχερά παιχνίδια, όμως δεν παύει όταν τα ποσά είναι μεγάλα, ο κόσμος να σπεύδει στα πρακτορεία για να σημειώσει τους τυχερούς αριθμούς, επιθυμώντας να είναι αυτοί που θα αναδείξει η κληρωτίδα.

Για το πού θα ξοδέψουν τα χρήματα σε περίπτωση που κερδίσουν καθώς και για την κίνηση που παρατηρείται στα πρακτορεία ΟΠΑΠ μίλησαν στα “Χ.ν.” ιδιοκτήτες και συμπολίτες μας που απόψε θα “κυνηγήσουν” την τύχη τους.

 

Μανώλης (Ιδιοκτήτης πρακτορείου) «Ονειρικό ποσό…»

«Είναι το μεγαλύτερο ποσό για φέτος. Η κίνηση είναι μειωμένη, αν αναλογιστούμε το πόσο που θα μοιραστεί, ενώ σίγουρα δεν είναι αυτή που ξέραμε πριν από μερικά χρόνια. Οι περισσότεροι που παίζουν Τζόκερ και όχι μόνο, διαθέτουν μικρά ποσά, μία ή δύο στήλες, αφού με την οικονομική κρίση που υπάρχει δεν περισσεύουν χρήματα για τα τυχερά παιχνίδια και μιλάω κυρίως για Τζόκερ και Λόττο». Αναφορικά με τις διάφορες φήμες ότι κάποια τυχερά παιχνίδια “στήνονται” ο Μανώλης τόνισε «οι κληρώσεις είναι πέρα για πέρα αληθινές, αφού υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας στη διάρκεια των κληρώσεων, ενώ ο ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να παρακολουθήσει τις κληρώσεις, ενώ ένα τέταρτο πριν την κλήρωση μπορεί κάποιος να ζητήσει να ζυγιάσουν ένα ή περισσότερα από τα μπαλάκια, να μετρήσουν διάμετρο κ.λπ. Ο έλεγχος αυτός ούτως ή άλλως γίνεται από αρμόδια επιτροπή μισή ώρα πριν την κλήρωση και με παρουσία κόσμου αν κάποιοι το επιθυμούν. Τα μπαλάκια ζυγίζονται, πλένονται, μετριούνται. Αυτά που ακούγονται κατά καιρούς, για μαγνήτες κ.λπ. είναι τελείως λάθος. Υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας μεταξύ αυτών και το λογισμικό, που δεν γίνεται να δουν ποιοι αριθμοί δεν έχουν παιχτεί, για να βγάλουν αυτούς που θέλουν, για ένα καινούργιο Τζακ – ποτ».

 

Αλέξης «Να μοιραστούν σε περισσότερους από έναν τυχερό»

«Δεν παίζω συχνά τυχερά παιχνίδια, αλλά μία απ’ τις φορές που θα καταθέσω δελτίο θα είναι σήμερα αφού το ποσό είναι μεγάλο και δελεαστικό για τον καθένα θεωρώ. Τα χρήματα που σκέφτομαι να διαθέσω για ένα ή περισσότερα δελτία θα είναι μέχρι 10 ευρώ. Οι αριθμοί που σημειώνω πάνω δεν είναι τυχαίοι, αλλά συμβλολίζουν κάποιες δικές μου χαρακτηριστικές ημερομηνίες. Δεν έχω σκεφτεί αν κερδίσω τι θα τα κάνω τα χρήματα. Πάντως δεν θα πάνε χαμένα, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα διατεθούν – επενδυθούν, με σωστό τρόπο. Πάντως και λιγότερα να κερδίσω δεν θα με “χαλάσουν” καθόλου. Μακάρι τα 9,3 εκατ. να μοιραστούν σε πολλούς τυχερούς. Είναι το καλύτερο πιστεύω».

 

Κλέαρχος «Λίγα κέρδη για να έχω την υγεία μου»

«Οταν βρεθώ στο πρακτορείο παίζω 1 – 2 ευρώ σε δελτία Τζόκερ ή Λόττο. Δεν τα “κυνηγάω” ιδιαίτερα, αλλά παίζω για να τσιγκλίσω την τύχη μου. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ αν κερδίσω τι θα κάνω τα χρήματα. Μπορεί και να “σαλτάρω”, ποτέ δεν ξέρεις. Για να έχω την υγεία μου, λοιπόν, μακάρι όταν και αν κερδίσω να μην είμαι μόνος. Να βρεθούν και άλλοι τυχεροί. Τα μικρά ποσά τα διαχειρίζομαι καλύτερα».

 

 

Αντώνης «Θα κάνω πάρτι για πολλούς»

«Σκέφτομαι να μην παίξω, γιατί αν κερδίσω δεν θα ξέρω τι θα τα κάνω τόσα χρήματα ή μάλλον ξέρω, θα τα “φάμε” όλοι μαζί. Η αλήθεια είναι ότι το ποσό είναι δελεαστικό για τον κάθε άνθρωπο. Αν αποφασίσω την τελευταία στιγμή και καταθέσω δελτίο -μικρό ποσό βέβαια- και είμαι ο νικητής, τουλάχιστον θα έχετε σε αποκλειστικότητα τη φωτογραφία μου…».

 

Κώστας (Ιδιοκτήτης πρακτορείου) «Δεν κάνουν και ουρές…»

«Τα 9,3 εκατ. δεν είναι βέβαια το μεγαλύτερο ποσό που κληρώνει το Τζόκερ. Εχει φτάσει και μέχρι τα 17 εκατ. Ομως το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο για φέτος. Η κίνηση είναι μέτρια στα πρακτορεία, ενώ δεν βλέπω να σχηματίζονται ουρές όπως πριν από μερικά χρόνια. Τα ποσά που παίζονται ανεβαίνουν λίγο περισσότερο όταν κληρώνονται τόσα λεφτά. Πάντως κακά τα ψέμματα η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα πάντα και τους πάντες και δεν είναι όπως παλιά, όχι μόνο στο Τζόκερ αλλά σε όλα τα τυχερά παιχνίδια».

 

Βασίλης «Το ποσό είναι αρκετά δελεαστικό»

«Οταν τα ποσά σε Τζόκερ και Λόττο είναι μεγάλα, πάντα πηγαίνω στο πρακτορείο για ένα δελτίο και οι αριθμοί που παίζω είναι εντελώς τυχαίοι και πάντοτε βέβαια μικρά ποσά. Δεν γίνεσαι πιο τυχερός ή έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις, όταν θα παίξεις μεγάλο ποσό ή πολλά δελτία. Αμα σε θέλει η τύχη με ένα δελτίο μπορεί να σου “κτυπήσει” την πόρτα. Αν τώρα είμαι από τους τυχερούς της κλήρωσης, ξέρω τι θα τα κάνω τα χρήματα. Θα τα δώσω στα παιδιά μου».

 

Γιάννης «Πολλά ταξίδια»

«Εχω ήδη παίξει ένα δελτίο, αφού τα χρήματα που μοιράζει το Τζόκερ είναι πολλά. Το να κερδίσεις τόσο μεγάλο ποσό οι πιθανότητες βέβαια είναι μικρές, αλλά γι’ όλους ισχύει το ίδιο. Καλύτερα, λοιπόν, να ελπίζεις παίζοντας, παρά να λες ότι δεν παίζω τυχερά παιχνίδια, γιατί η τύχη δεν σε θέλει. Δεν ξέρεις ποτέ, αφού όπως λένε η τύχη είναι τυφλή. Αν είμαι από τους τυχερούς της κλήρωσης και κερδίσω δεν είναι απαραίτητο να είναι τα 9,3 εκατ., αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι ταξίδια, ενώ θα βοηθήσω και κάποιους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη».

 

Μανούσος «Είμαι δύσπιστος με τις κληρώσεις»

«Πολύ μεγάλο το ποσό που κληρώνει το Τζόκερ, αλλά σκέφτομαι αν θα παίξω, γιατί μου φαίνεται ότι για κάποιον λόγο θα έχουμε πάλι Τζακ – Ποτ. Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτοί που κερδίζουν κατά καιρούς τα μεγάλα ποσά, τους γνωρίζουν από πριν, ενώ θεωρώ ότι δεν παίρνουν τελικά το ποσό που θα κερδίσουν».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα