Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ομιλία Σέβης Βολουδάκη στο συνέδριο της Ν.Δ.

Η Βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη στην τοποθέτησή της στο  15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην ένταξη της Ελλάδας στη Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα το 1981, η οποία σηματοδοτεί την βασική διαφύλαξη της χώρας μας από εξωγενείς και ενδογενείς κινδύνους που θα την ήθελαν λάφυρο μικροπολιτικών και ιδεολογικών παραστρατημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε, η κυρία Βολουδάκη τόνισε, ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας πέρασε από διάφορα στάδια, από πανηγυρισμούς στην εισροή κεφαλαίων για την ανάπτυξη, και την οικονομική διάσωση μέχρι την σημερινή θέση συμπρωταγωνιστή στις παγκόσμιες εξελίξεις.

Κλείνοντας, επεσήμανε, ότι σε λίγες εβδομάδες θα προσέλθουμε στις κάλπες για να επιλέξουμε ποιο κόμμα και με ποιους υποψηφίους θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν να υπηρετήσουν με τον βέλτιστο τρόπο τα ευρωπαϊκά συμφέροντα της Ελλάδας, το ευρωπαϊκό όραμα για το κοινό μας μέλλον. Όπως δήλωσε η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ισχυρή πορεία, γι’ αυτό, και στις Ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι νικητής για το καλό της χώρας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα