Για το αστέρι της Βηθλεέμ θα μιλήσει ο Έλληνας αστροφυσικός, πανεπιστημιακός και συγγραφέας δρ Μάνος Δανέζης, σήμερα στις 7:30μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, παλιό λιμάνι Χανίων.
Στη βραδιά συμμετέχει με κιθάρα και τραγούδι ο κ. Χρήστος Κοτσαύτης και η χορωδία των μαθητών της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νεροκούρου με την επιμέλεια της κας Λίας Μαστρογιαννίδου.
Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, ο Δήμος Χανίων – Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Σχολικής Ζωής.
Είσοδος ελεύθερη.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο για την και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.