Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ομιλία Αρναουτάκη στα Χανιά

Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή κι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης αναμένεται, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, να αναφερθεί στην ομιλία του στην «πορεία μετασχηματισμού της Κρήτης και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με ορίζοντα το 2030 οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα τα οποία έχει διεκδικήσει η Περιφέρεια Κρήτης και έχουν δρομολογηθεί».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης καταθέτει στα “Χ.ν.” την αυτοδιοικητική του πρόταση

Όπως αναφέρει αναλυτικά η εν λόγω ανακοίνωση «η εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν και οι 28 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΕ Χανίων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 19:30 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης αναμένεται να αναφερθεί στις βασικές προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», για έργα και παρεμβάσεις ανάπτυξης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ενώ παράλληλα θα κάνει και τον απολογισμό των πεπραγμένων των τελευταίων ετών από την Περιφέρεια Κρήτης για τα Χανιά.
Επίσης ο κ. Αρναουτάκης θα τονίσει ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους ο συγκρητισμός για το συμφέρον της Κρήτης θα είναι και για αυτή την πενταετία ο κεντρικός άξονας σε κάθε δράση, και σε κάθε απόφαση και θα αποτελεί παράλληλα την απάντηση σε τοπικισμούς και άγονες αντιπαραθέσεις.
Τέλος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» αναμένεται να αναπτύξει το σχέδιο του για την Κρήτη που περιλαμβάνει έξι στόχους:
–Την προώθηση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης προς την κυκλική οικονομία.
–Την αναβάθμιση των παραγωγικών πυλώνων της κρητικής οικονομίας και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για ποιοτική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.
–Την ενθάρρυνση καινοτόμας επιχειρηματικότητας, με τη δημιουργία νέων οικονομικών δραστηριοτήτων υψηλής προστιθέμενης αξίας και την αξιοποίηση του περιφερειακού ερευνητικού δυναμικού.
–Την ανάληψη επείγουσας δράσης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της με την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του νησιού και την αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.

–Την ισορροπία μεταξύ υπαίθρου και αστικού χώρου με οικισμούς ασφαλείς, ανθεκτικούς και βιώσιμους και πόλεις φιλόξενες τόσο για τους πολίτες, όσο και για τους επισκέπτες.
–Την ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και την αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης».

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Μπαλαντίνος μιλά για την ανάγκη διασύνδεσης πρωτογενούς τομέα – επιχειρηματικότητας

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΒΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΛΑΣΑΚΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΡΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)
ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ)
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ)
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ ΜΑΖΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)
ΛΟΥΠΑΚΗ ΒΟΛΤΥΡΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΛΓΑ
MΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΡΑΣΟΥΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΛΑΝΤΑΣ)
ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ)
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΒΛΗΣΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΑΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ)
ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ)
ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ)
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ (ΧΑΡΗΣ)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα