Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου-Τα μέτρα της Τροχαίας

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με τα οχήματα να κινούνται με σταθερή ροή τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από χθες τις 6.00 το πρωί έως σήμερα στις 6.00 το πρωί έφυγαν από την Αττική 82.027 οχήματα. Συγκεκριμένα 37.311 οχήματα έφυγαν από την Αθηνών-Λαμίας και 44.716 από την Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι έως και την 25η Μαρτίου η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα τροχονομικά στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων. Καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα