Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ομάδες που έγραψαν ιστορία: Κρητικός Αστέρας 1970-71

Μία 11άδα. Πάνω: Μαρκογιαννάκης, Τουρνάς, Γιοβάνογλου, Γκριτσάπης, Καρασταμάτης, Περιβόλας. Καθήμενοι: Μαργαριτάκης, Καραγιάννης, Τζουγκαράκης, Σαριδάκης, Βαρδαξής

■ Ακριβώς μισό αιώνα πριν η κορυφαία διάκριση της ομάδας του Βαμβακόπουλου

Το σημερινό αφιέρωμα στις πρωταθλήτριες ομάδες Χανίων είναι ξεχωριστό. Επειδή αναφέρεται στον Κρητικό Αστέρα που κατέκτησε τον πρώτο και μοναδικό του τίτλο τον Μάρτιο του 1971, ακριβώς μισό αιώνα πριν.

Η ομάδα του Βαμβακόπουλου, η οποία ιδρύθηκε το 1958, έπαιξε την πρώτη της χρονιά στην Α’ κατηγορία αλλά τα επόμενα 9 χρόνια έπαιξε Β’ στην οποία το 1966-67 κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πάντως κέρδισε την άνοδο 2 χρόνια μετά έπειτα από την διάλυση ομάδων της Α’ από χούντα. Το 1969-70 ήταν 4ος επί 6 ομάδων ενώ κληρώθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Ατρόμητο Ρεθύμνου (2-0 α.α) και στη συνέχεια αντιμετώπισε τα Χριστούγεννα τον ΕΓΟΗ (0-5) σε ένα παιχνίδι που μάλλον το εορταστικό κέρασμα των γηπεδούχων νωρίτερα δεν ήταν και τόσο… γενναιόδωρο αφού αρκετοί Χανιώτες παίκτες έψαχναν εναγωνίως τουαλέτα κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Τη σεζόν 1970-71 ο Κρ. Αστέρας μπορεί να την ξεκίνησε με ήττα 2-1 από τον Μινώταυρο για το Κύπελλο Ελλάδας όμως στο πρωτάθλημα 2 μήνες αργότερα έκανε ποδαρικό με το δεξί με ένα άνετο 5-0 επί του Θησέα. Στη συνέχεια επικράτησε 2-0 μέσα στις Μουρνιές του Μινώταυρου ενώ νίκησε στο ΕΣ Χανίων -κοινή έδρα σχεδόν όλων των άλλων ομάδων- 1-0 την Αναγέννηση. Τις δύο προηγούμενες πρωταθλήτριες δηλαδή! Το σερί σταμάτησε από τον πολύ ισχυρό Παγχανιακό (0-1) στο ντέρμπι κορυφής και στην αυλαία του α’ γύρου με το 2-0 επί του Ιδομενέα η βαθμολογία (σύστημα 3-2-1) είχε: Παγχανιακός 15, Κρ.Αστέρας 13, Μινώταυρος 11, Αναγέννηση 9, Ιδομενέας 7, Θησέας 5.

Στον β’ γύρο ξεκίνησε με δύο εντυπωσιακά σκορ (9-0 τον Θησέα, 4-0 τον Μινώταυρο) όμως οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Αναγέννηση (0-0) και τον Παγχανιακό (1-1) έστειλαν τον σύλλογο του Βαμβακόπουλου αγκαλιά με την 2η θέση. Μία θέση που εξασφάλισε με το 1-0 επί του Ιδομενέα στο τελευταίο του παιχνίδι στις 7/2/1971.

ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ

Διόμιση εβδομάδες όμως αργότερα (24/2) στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου ο αήττητος μέχρι τότε ΟΦΧ Παγχανιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο την τυπικά γηπεδούχο Αναγέννηση και του αρκούσε μία ισοπαλία για να πανηγυρίζει τον παρθενικό του τίτλο με το όνομα αυτό -ο προηγούμενος το 1961-62 ήταν ως ΟΦ Κρητικός. Κόντρα όμως σε όλα τα προγνωστικά η Αναγέννηση νίκησε 1-0 Εστειλε έτσι τον αντίπαλο της ισόβαθμο με τον Κρ. Αστέρα και το πρωτάθλημα να κρίνεται σε αγώνα μπαράζ στις 3 Μαρτίου. Ενα μπαράζ που στα 90 λεπτά δεν είχε γκολ -με τον Κουρκουνάκη να αποκρούει πέναλτι του Σαριδάκη λίγο πριν το τέλος. Ομως ο τελευταίος με δύο γκολ στην παράταση ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της ΕΠΣΧ. Τα στοιχεία του μπαράζ παραδίπλα. Στη συνέχεια ο πρωταθλητής Χανίων αντιμετώπισε τους άλλους δύο της Κρήτης για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου.

Συνολικά ο Κρ. Αστέρας συγκέντρωσε 26 βαθμούς με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Πέτυχε 25 γκολ (δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά τα 28 του Παγχανιακού) και είχε μία από τις καλύτερες άμυνες που έχουν εμφανιστεί στο τοπικό με παθητικό μόλις 2 τέρματα σε 10 αγώνες!

Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 21 παίκτες -διότι δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μόνο για 8 παιχνίδια από τα 15 σε Α’ Χανίων και ειδικό πρωτάθλημα. Πάντως ο βασικός κορμός φαίνεται ότι ήταν οι 11 που έπαιξαν στο μπαράζ συν τους Καρασταμάτη και Μαγδαληνό. Στηριζόμενοι πάνω στο μπαράζ έχουμε δημιουργήσει και το σχεδιάγραμμα δίπλα.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Ο Γιώργος Χατζηνικολάου ήταν ο πρόεδρος εκείνη τη σεζόν. Στην πραγματικότητα όμως έκανε πολλές άλλες δουλειές, εκτελούσε ακόμα και χρέη προπονητή. Γιατί τότε δεν υπήρχε κάποιος που να ασχολείται αποκλειστικά στην τεχνική ηγεσία. Mόνο στο Ειδικό πρωτάθλημα ήρθε και έκατσε στον πάγκο σε ένα παιχνίδι με τον ΠΟΑ ο προερχόμενος από την Αναγέννηση Βαγγέλης Μοσχούτης. Ο Χατζηνικολάου ήρθε στην ομάδα του Βαμβακόπουλου ως παίκτης προερχόμενος από την Ιωνία το 1965 σε ηλικία 30 ετών. Τρία χρόνια μετά μεταπήδησε στο ΔΣ ως πρόεδρος και ευτύχησε να ζήσει τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του Κρ. Αστέρα (το πρωτάθλημα και τα δύο διαδοχικά κύπελλα το 1979 και το 1980) αφού παρέμεινε στη θέση αυτή μέχρι το 1993. Για τη χρονιά που ήρθε το μοναδικό πρωτάθλημα έχει να λέει για την ποιότητα των παικτών ακόμα και για αυτούς όπως ο Γ. Βούρβαχης που λόγω σπουδών ιατρικής στην Ιταλία έπαιξαν λίγο. “Ο Γ. Βούβαχης όπως και ο Π. Χατζησταύρος που ήταν παράλληλα και αθλητής στίβου ήταν πάντα προπονημένοι” λέει.

ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΙΔΑΚΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ

Νίκος Σαριδάκης

Ο Νίκος Σαριδάκης ξεκίνησε από τους μικρούς του Τάλω, συνέχισε στον Αστέρα Χαλέπας όπου ξεχώρισε και το καλοκαίρι του 1965 ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχθηκαν για την νεοσύστατη ΑΕΧ (μετέπειτα ΑΟΧ). Το 1970 έχοντας συμμετοχές στη Β’ Εθνική συνέχισε στον Κρ. Αστέρα και αναμενόταν να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική του γραμμή. Πράγματι πρέπει να πέτυχε πολλά από τα 25 γκολ -δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία- όμως ειδικά στον αγώνα μπαράζ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Παρότι έχασε πέναλτι στην κανονική διάρκεια, με τα δύο γκολ που σημείωσε στην παράταση έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του σε αυτό τον ιστορικό τίτλο.

Βέβαια ο ίδιος είδε -ως τραπεζικός- και την άλλη όψη του νομίσματος 20 μέρες μετά καθώς επιτέθηκε σε διαιτητή στο ειδικό πρωτάθλημα και έφαγε γερή καμπάνα… Σε ένα παιχνίδι που έγινε πρωί Κυριακής (22/3/1971) στο ΕΣ Χανίων στο ίδιο γήπεδο όπου λίγες ώρες μετά ο Τρουμπούκης έδωσε ρεσιτάλ με πέντε γκολ στη συνάντηση που ακολούθησε για τη Β’ Εθνική ΑΟΧ – Εργοτέλης 6-0!

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Ο Θεοδόσης Βαρδαξής ήρθε στον Κρ. Αστέρα προερχόμενος από τον Αρη Σούδας το 1968 σε ηλικία 24 ετών (γεν. 1944) και ήταν ένα ακόμα βασικό στέλεχος στο πρωτάθλημα. Σταμάτησε δύο χρόνια μετά καθώς είχε και ένα σοβαρό τραυματισμό ενώ ήταν παράγοντας στο σωματείο μέχρι το 1995. Θυμάται ότι στους αγώνες με τον ΠΟΑ ο τελευταίος είχε παίκτη-προπονητή τον επιθετικό Κ. Παπουτσάκη που μόλις είχε επιστρέψει από μία σπουδαία καριέρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟ. Δεν είναι τυχαίο που πέτυχε και τα 5 γκολ εναντίον του Κρ. Αστέρα.

Μία εκπληκτική επίδοση αποτελούν τα μόλις 2 γκολ σε 10 παιχνίδια που δέχθηκε η ομάδα. Πραγματικός κέρβερος κάτω από τα δοκάρια ο 25χρονος τότε Θανάσης Τουρνάς (γεν. 1946) που είχε παίξει και Β’ Εθνική πριν 5 χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΧ αλλά είχε σταθεί πολύ άτυχος καθώς έπαθε μηνίσκο σε αγώνα στην Πάτρα με την Θύελλα.
Εχει να λέει για τους παίκτες της αμυντικής γραμμής του Κρ. Αστέρα που εκείνη τη χρονιά ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας.

Ο Θοδωρής Μαργαριτάκης -πιο γνωστός ως Μαργαρίτης- γεννήθηκε το 1944 και από ηλικία 14,5 ετών βρέθηκε στην α’ ομάδα του Κρ. Αστέρα η οποία το 1958-59 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο τοπικό. Ηταν σέντερ μπακ μαζί με τον επονομαζόμενο και “Βλάχο” που είχε καταγωγή από την Μακεδονία (Καβάλα).

Mε τον τελευταίο, δηλαδή τον Κώστα Γιοβάνογλου, επικοινωνήσαμε μόλις χθες και τον ξαφνιάσαμε ευχάριστα. Τότε ήταν 29 ετών (γεν. 1942) και για το παρατσούκλι ευθύνεται λέει ο αδελφός του Δημήτρης που είχε έρθει να τον δει στα Χανιά και όταν τον ρωτούσαν με ποιο παίκτη έχει συγγένεια έλεγε με τον Κώστα τον… Βλάχο. Ενας φίλαθλος της ομάδας ο Αντώνης Τσαπάκος τού το καθιέρωσε σε τέτοιο βαθμό που κάποια στιγμή σε αγώνα με τον Θησέα ο πρόεδρος του τελευταίου -Τσιφτσόγλου- πήγε να κάνει ένσταση πλαστοπροσωπείας όταν είδε στο δελτίο το επίθετο Γιοβάνογλου! Εχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την Κρήτη και τα Χανιά όπου έρχεται κάθε καλοκαίρι.

Ο 25χρονος τότε Μανόλης Μαρκογιαννάκης (γεν. 1946) από τον Απόλλωνα βρέθηκε μετά την διάλυση της ομάδας στην Αναγέννηση και στη συνέχεια στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 στον Κρ. Αστέρα. Ως αμυντικό χαφ και μπακ ήταν βασικό στέλεχος στο πρωτάθλημα αυτό παρότι έλειψε λίγους μήνες στην Γερμανία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Στέλιος Καρασταμάτης ξεκίνησε στον Τάλω σε ηλικία 17 ετών το 1956 και λίγα χρόνια μετά πήγε στην νεοσύστατη ομάδα του χωριού του τον Κρ. Αστέρα. Εκεί έμεινε μέχρι το 1971 όταν και κατέκτησε τον ιστορικό τίτλο ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης (Ιωνίας) με την οποία κατέκτησε πολλές ακόμα διακρίσεις πριν κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 47 ετών. Ενώ μέχρι και σήμερα στα 82 του τρέχει μαραθώνιο!

Οπως λέει ήταν μία ομάδα με πολύ πάθος και οικογενειακό κλίμα που έφθανε μέχρι το Βάμο για να βρει γήπεδο να κάνει προπόνηση. Επίσης μεταξύ σοβαρού και αστείου έκανε μία κίνηση στον β’ γύρο να… δωροδοκήσει τον τερματοφύλακα της Ιωνίας “Αρχοντα” (Μαυρογένη) με τον οποίο βρέθηκαν συμπαίκτες λίγο αργότερα. Πάντως γκολ δεν μπήκε εκείνη τη μέρα του Γενάρη!

Νίκος Περιβόλας

Ο δεξιός οπισθοφύλακας Νίκος Περιβόλας ήταν από τους πιο έμπειρους τότε στην ομάδα σε ηλικία 32 ετών -γεν. 1939. Ξεκίνησε από 12 ετών στον Κρ. Αστέρα, αρκετά χρόνια δηλαδή πριν δηλώσει ο σύλλογος επίσημα συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΕΠΣΧ και έπαιξε στην α’ ομάδα από τα 17 μέχρι τα 32 του χρόνια. Στην ομάδα έπαιξαν και τα άλλα δύο αδέλφια του Ιωάννης και Γιώργος αλλά και οι επόμενες… γενιές.

Ο Γιώργος Βούρβαχης δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς επί δεκαετίες ήταν πρόεδρος της ΕΠΣΧ. Εκείνη την περίοδο ως 20χρονος (γεν. 1950) σπούδαζε ιατρική στο Μιλάνο έτσι είχε μικρή αλλά ουσιαστική συμμετοχή. Πάντως ήταν πάντα προπονημένος μας λέει ο Γ. Χατζηνικολάου. Μάλιστα για σπουδές έφυγε το καλοκαίρι του 1970 στην Ιταλία όταν και είχε μία κρούση για μεταγραφή στον ΑΟΧ.

Στην ομάδα εκείνη έπαιξε και ο Βασίλης Ρεϊζάκης που κρέμασε νωρίς τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του μόλις 26 ετών (γεν. 1945). Με πολύ μεγάλη ιστορία στην Ατλαντίδα, στην παλιά ως παίκτης και στην νεότερη ως πρόεδρος…

Αγώνας μπαράζ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 1971 (Εθνικό Στάδιο Χανίων)
Kρ. Αστέρας – Παγχανιακός 2-1 στην παράταση
Σκόρερ: 93’, 113’ Σαριδάκης (το 2ο από ασίστ Καραγιάννη) – 117’ Μητράκης (αλλού αναφέρεται ο Πορτοκαλάς ως σκόρερ).
Χαμένο πέναλτι: Στο 77’ ο Σαριδάκης και το απέκρουσε ο Κουρκουνάκης. Το πέναλτι κέρδισε ο Σαριδάκης από τον Π. Μαυριγιαννάκη.
Κρ. Αστέρας: Τουρνάς, Περιβόλας, Μαρκογιαννάκης, Γιοβάνογλου, Μαργαρίτης, Τζουγκαράκης, Χειλαδάκης (60’ Μαγδαληνός), Καραγιάννης, Βαρδαξής (91’ Ρεϊζάκης), Γκριτσάπης, Σαριδάκης.
Παγχανιακός: Κουρκουνάκης, Κατσιφαράκης, Βουλγαρίδης (65’ λ.τρ. Χαλβαδάκης), Μαυριγιαννάκης Ν., Μαυριγιαννάκης Π., Καστρινάκης, Φαρμάκης, Πατεράκης, Μητράκης, Χαριτάκης (58’ Πορτοκαλάς), Μαυριγιαννάκης Γ.
Διαιτητής: Μονιάκης (Ηρακλείου) με τον Παγχανιακό να ζητάει δύο πέναλτι πάνω στον Πορτοκαλά στο 98’ και 116’.

Η πορεία προς τον τίτλο 1970-71
19ο Πρωτάθλημα ΕΠΣ Χανίων

Α’ γύρος

1η αγωνιστική
(15/11/1970)
Κρ.Α.-Θησέας 5-0
2η αγωνιστική (29/11)
Μινώταυρος – Κρ.Α. 0-2
(Μαργαριτάκης, Σαριδάκης). Αποβλήθηκε ο Στρατουδάκης (Μ.)
3η αγωνιστική (6/12)
Κρ.Α. – Αναγέννηση 1-0
(73’ αυτογκόλ Μαυρογένης από κόρνερ Γκριτσάπη)
4η αγωνιστική (13/12)
Κρ.Α. – Παγχανιακός 0-1
(64’ Πορτοκαλάς)
5η αγωνιστική (16/12)
Ιδομενέας – Κρ.Α. 0-2
(Ρεϊζάκης, Σαριδάκης).

Β’ γύρος

6η αγωνιστική (26/12
Θησέας – Κρ.Α. 0-9
7η αγωνιστική (13/1/1971)
Κρ.Α. – Μινώταυρος 4-0
(15’, 70’ Σαριδάκης, 35’ Γκριτσάπης,
40’ Καραγιάννης)
8η αγωνιστική (20/1)
Αναγέννηση – Κρ.Α. 0-0
9η αγωνιστική (3/2)
Παγχανιακός – Κρ.Α. 1-1
(Π. Μαυριγιαννάκης – Σαριδάκης).
Αποβλήθηκε ο Τουρνάς.
10η αγωνιστική (7/2)
Κρ.Α. – Ιδομενέας 1-0

Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου

Προκριματική φάση (2ος όμιλος)

1η αγωνιστική (7/3/1971)
ΠΟΑ – Κρ. Αστέρας 3-1
(17’, 33’, 76’ Παπουτσάκης – 74’ Σαριδάκης)
2η αγωνιστική (14/3):
ΑΟΡ – ΠΟΑ 1-2 (ρεπό ο Κρ. Αστέρας)
3η αγωνιστική (22/3)
Κρ. Αστέρας – ΑΟ Ρεθύμνου διεκόπη στο 89’
(33’ Σαριδάκης – 60’ Στουραϊτης, 73’ Παυλάκης). Αποβλήθηκε στο 66’ ο Καραγιάννης ενώ στο 89’ παίκτης των γηπεδούχων χτύπησε τον Αθηναίο διαιτητή Σακελλαρίου. Με αποτέλεσμα να μηδενιστεί ο χανιώτικος σύλλογος (0-2) ενώ ο δράστης έφαγε 6μηνο αποκλεισμό -180 μέρες! Πάντως ήδη την επομένη του αγώνα ο σύλλογος είχε ανακοινώσει 12μηνη τιμωρία στον επιθετικό.
4η αγωνιστική (28/3)
Κρ. Αστέρας – ΠΟΑ 1-2
(82’ Χατζησταύρος – 15’, 65’ Παπουτσάκης)
5η αγωνιστική (4/4):
ΠΟΑ – ΑΟΡ 2-1
(ρεπό ο Κρ. Αστέρας)
6η αγωνιστική (11/4)
ΑΟ Ρεθύμνου – Κρ. Αστέρας 2-3
(53’ Βουτσάς, 75’ Καζακίδης – 3’ Χατζησταύρος, 44’, 49’ Καραγιάννης)

Στην τελική φάση προκρίθηκε ο ΠΟΑ όπου πάντως έμεινε τελευταίος (4ος) στον 5ο όμιλο. Από εκεί την άνοδο πήρε ο Ορφέας Αιγάλεω ενώ ο 2ος Φοίβος Κρεμαστής έχασε σε μπαράζ από τον επίσης δευτεραθλητή Απόλλωνα Μυτιλήνης -3ο έμεινε το Μοσχάτο.

Κύπελλο Ελλάδας

Α’ φάση (20/9/1970)
Μινώταυρος – Κρ. Α. 2-1
(28’ Κορόζης, 64’ Στρατουδάκης – 70’ Χατζησταύρος)

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Κρ. Αστέρα. Διακρίνονται από αριστερά όρθιοι: Χατζηνικολάου Γιώργος (πρόεδρος), Γρηγοριάδης Γιώργος (παράγοντας), Μαρκογιαννάκης Μανώλης, Γιοβάνογλου Κώστας, Τουρνάς Θανάσης, Γκριτσάπης Παναγιώτης, Καρασταμάτης Στέλιος, Σαριδάκης Νίκος, Μαγδαληνός Χαράλαμπος, Κερδέλας Μανόλης, Μαργαριτάκης Θοδωρής, Ρεϊζάκης Βασίλης. Καθήμενοι: Μαθιουδάκης Κώστας (παράγοντας), Περιβόλας Νίκος, Καραγιάννης Κώστας, Βαρδαξής Θεοδόσης, Τζουγκαράκης Γεώργιος, Χειλαδάκης Ευτύχης, Κατσανεβάκης Χαράλαμπος.

Οι πρωταθλητές

Παίκτης Θέση Συμμετοχές*

Τουρνάς Θανάσης Τ 10
Γιοβάνογλου Κώστας Α 9
Σαριδάκης Νίκος Ε 8
Περιβόλας Νίκος Α 8
Τζουγκαράκης Γιώργος Μ 8
Μαργαριτάκης Θόδωρας Α 7
Γκριτσάπης Παναγιώτης M 7
Μαγδαληνός Χαράλαμπος M 7
Καραγιάννης Κώστας Ε 7
Βαρδαξής Θεοδόσης Μ 7
Καρασταμάτης Στέλιος Α 6
Μαρκογιαννάκης Μανόλης ΜΑ 5
Ρεϊζάκης Βασίλης ΜΕ 5
Χειλαδάκης Ευτύχης Ε 4
Χατζησταύρος Πέτρος Ε 4
Κατσανεβάκης Χαράλαμπος Α *
Μπαρίκος Ελευθέριος ΜΕ *
Βούρβαχης Γιώργος Ε *
Τσακιράκης Γιάννης Α *
Κερδέλας Μανόλης Τ *
Ιωαννίδης Χαράλαμπος Μ *

Σημ.: Υπάρχουν πλήρη στοιχεία μόνο για 8 αγώνες από πρωτάθλημα-ειδικό τουρνουά και κάποιες αναφορές παικτών από μερικά ακόμα παιχνίδια. Με αστερίσκο όσοι είχαν λιγότερες από 4 συμμετοχές στις 8 αυτές συναντήσεις


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα