Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Ομάδα γονέων στο Κέντρο Πρόληψης στα Χανιά

Ομάδα γονέων, για να ευαισθητοποιήσει τους γονείς με παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας (από ενός μήνα έως πέντε ετών) σε θέματα υγιούς ανάπτυξης της προσωπικότητας των παιδιών, πρόκειται να δημιουργήσει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών, τη χρονική περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023.

Όπως ανακοινώθηκε «η διαδικασία της ομάδας έχει στόχο να διευκολύνει τους γονείς να αναγνωρίσουν και να επεξεργαστούν τους φόβους και τις ανησυχίες σε σχέση με το ρόλο τους αλλά και σε σχέση με τις ανάγκες και το μεγάλωμα των παιδιών τους, σε αυτήν την κρίσιμη ηλικία που τίθενται τα θεμέλια της ομαλής ανάπτυξής τους.

Η ομάδα η οποία έχει διάρκεια 8 συναντήσεων, θα πραγματοποιηθεί τις παρακάτω ημερομηνίες: 18, 23 και 30 Οκτωβρίου 8, 15, 22, 29 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10.00 έως τις 11.30 το πρωί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης ( οδός Μιχελιδάκη 17, 1ος όροφος). Η συμμετοχή στην ομάδα δεν απαιτεί καμία οικονομική επιβάρυνση και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντονίστριες του προγράμματος θα είναι οι κυρίες Τερεζάκη Αλεξάνδρα, Κοινωνιολόγος και Νυσταζάκη Ιωάννα, Κοινωνική Λειτουργός. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης στα τηλέφωνα 2821028166, 2821051214, στην ιστοσελίδα www.prolipsichania.gr καθώς και στο f: Κέντρο Πρόληψης Π.Ε».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα