Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στο Ερζερούμ για Παπαστάμο και Κάχρη

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη στο Ερζερούμ, μέρος στο οποίο βρέθηκαν τις τελευταίες 20 ημέρες μαζί με τον προπονητή τους και ομοσπονδιακό τεχνικό, Κώστα Τζιλιβάκη.

Σχετική αναφορά κάνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία όσον αφορά την προετοιμασία η οποία εξελίχθηκε, όπως σημειώνεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα, παραχωρούνται δηλώσεις από τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο οποίος σημειώνει ότι τα οφέλη της προετοιμασίας θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οπως είναι γνωστό, εκτός από τους δύο Χανιώτες πρωταθλητές στο Ερζερούμ βρέθηκαν επίσης και οι Αγγελος Μυλωνόπουλος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης και Αλκης Κυνηγάκης, μαζί με τον προπονητή, Αγγελο Μυλωνόπουλο.

ΚΟΕ: Σκληρή και αποδοτική δουλειά στο Ερζερούμ

Στην Θεοδοσιούπολη, γνωστή σήμερα τουρκικά ως Ερζερούμ, φιλοξενήθηκαν τις τελευταίες 20 ημέρες πέντε φερέλπιδες Ελληνες κολυμβητές που πραγματοποίησαν εκεί το βασικό στάδιο της προπαρασκευής τους ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεων που ακολουθούν μέσα στο 2021 σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό επίπεδο και Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για τον Απόστολο Παπαστάμο, τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη, τον Αλκη Κυνηγάκη, τον Δημήτρη Νέγρη και τον Αλέξανδρο Κάχρη, οι οποίοι συνοδεύθηκαν στην τουρκική πόλη από τους προπονητές Κώστα Τζιλιβάκη και Αγγελο Μυλωνόπουλο.

Η αποστολή βρέθηκε από τα τέλη Μαρτίου στο Ερζερούμ και σε υψόμετρο περίπου 2000 μέτρων είχε ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας. Η επιστροφή στην Ελλάδα έχει δρομολογηθεί για την Πέμπτη 22 Απριλίου.

Ο Κώστας Τζιλιβάκης μίλησε στην σελίδα της ΚΟΕ και τόνισε τα κάτωθι: «Ολα πήγαν καλά και το έργο που έγινε στο υψόμετρο του Ερζερούμ θα φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο πρώτος στόχος είναι να αξιοποιηθεί η δουλειά που έγινε και τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο θάλασσας να εξάγουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Το βουνό και το υψόμετρο έχουν δυο στόχους. Ο πρώτος είναι όταν βρεθείς σε επίπεδο θάλασσας να μπορείς να κολυμπήσεις γρήγορα μέσα σε 20 ημέρες και ο δεύτερος ν’ αξιοποιήσεις τα οφέλη αυτής της προετοιμασίας στην συνέχεια με πολύ δυνατές προπονήσεις. Εύχομαι να παραμείνουμε υγιείς και να αποκομίσουμε σύντομα τα οφέλη της σκληρής αυτής προπαρασκευής».

Ο Αγγελος Μυλωνόπουλος προσέθεσε: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι για το επίπεδο της προετοιμασίας. Ελπίζουμε τα αποτελέσματα να βγουν στους αγώνες και τα παιδιά να υλοποιήσουν τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες