Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ολοκλήρωση έργου νέων πτερύγων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου των Νέων Πτερύγων και της κατάργησης του εργοταξίου, προκύπτουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων, εντός του περιβάλλοντα χώρου των κτιρίων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, όπως γνωστοποίησε το ίδρυμα, με προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης των νέων ρυθμίσεων την ερχόμενη Παρασκευή 21 Απριλίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

«Η είσοδος όλων των οχημάτων εντός του οικοπεδικού χώρου του Νοσοκομείου, θα γίνεται από την υφιστάμενη Κεντρική είσοδο, επί της Λεωφόρου Κνωσού.

Ακολουθώντας τις πληροφοριακές πινακίδες και τις πινακίδες σήμανσης της κυκλοφορίας , τα οχήματα οδηγούνται από δρόμο μονής κατεύθυνσης, στους χώρους στάθμευσης στη νοτιοανατολική πλευρά του οικοπέδου.

H προσέγγιση των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού θα γίνεται με κίνηση των οχημάτων περιφερειακά.

ΈΞΟΔΟΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ

Όλα τα οχήματα που κινούνται εντός του οικοπεδικού χώρου του Νοσοκομείου, ακολουθώντας τις νέες σημάνσεις κυκλοφορίας ,εξέρχονται από την περιφερειακή οδό προς την έξοδο επί της οδού Ουρανίας ή προς την έξοδο επί της Λεωφόρου Κνωσού περνώντας μπροστά από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία

ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΚΑΒ

Τα οχήματα του ΕΚΑΒ, προσεγγίζουν τα Τ.Ε.Π και την Είσοδο του Κεντρικού κτιρίου χωρίς αλλαγές και εξέρχονται ακολουθώντας τις σημάνσεις κυκλοφορίας, από την περιφερειακή οδό προς την οδό Ουρανίας ή προς την Λεωφόρο Κνωσού. Η προσέγγιση στα Τ.Ε.Ι και Μ.Τ.Ν, ακολουθώντας τις σημάνσεις, γίνεται όπως και των υπολοίπων οχημάτων , με έξοδο στην οδό Ουρανίας και στην Λεωφόρο Κνωσού.

Παρακαλούμε το κοινό να ακολουθεί πιστά τις σημάνσεις κυκλοφορίας και τις απαγορεύσεις στάθμευσης για να μην εμποδίζεται η κίνηση των ασθενοφόρων και όλων των οχημάτων των υποστηρικτικών της λειτουργίας του Νοσοκομείου».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα