Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Όλοι ήταν νικητές στο “9ο Υπερκοπέλι” (φωτ.)

Περίπου 120 “Υπερκοπελάκια” και 100 “Υπερκοπέλια” πήραν μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα ερασιτεχνικού τριάθλου που διοργάνωσε και φέτος -στους Αγίους Αποστόλους- η αθλητική παρέα του “Ορίζοντα” και ήταν όλοι τους νικητές, συνεισφέροντας στην ενίσχυση του Συλλόγου ο οποίος υποστηρίζει παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο.
Χωρίς το… άγχος της κατάταξης και του χρονομέτρου, πρώτα έγινε το “Υπερκοπελάκι” (50μ κολύμπι – 2χλμ ποδηλασία-600μ τρέξιμο) και ακολούθησε το “Υπερκοπέλι” (400μ κολύμπι – 15χλμ ποδηλασία- 4χλμ τρέξιμο), με όλους τους συμμετέχοντες ν’ απολαμβάνουν τον αγώνα που έγινε με… καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες. Να σημειωθεί ότι στο “Υπερκοπέλι” υπήρχαν και ομαδικές συμμετοχές (το ένα μέλος κάθε ομάδας ήταν αθλητής ΑμεΑ).
Η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, με τον αγώνας δρόμου ή δυναμικού βαδίσματος απόστασης 5χλμ που έχει την ονομασία “Ανοιχτοί Ορίζοντες”. Ούτε σε αυτόν υπάρχει χρονομέτρηση και κατάταξη, ενώ όσοι πάρουν μέρος θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας (συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 18) επιθυμούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες