Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Oι πολίτες έχουν το λόγο

Καλές οι γιορτές, καλά και τα Χριστούγεννα όμως η φτώχεια που δεν λέει να κοπάσει και που ενίοτε καλύπτεται από μια δήθεν ανάπτυξη, τείνει να καταπνίξει τα ελληνικά νοικοκυριά,σε μια εποχή όπου το να πει κανείς ότι έχει επαγγελματικές ευκαιρίες θεωρείται πρόκληση και αν μη τι άλλο σπανιότητα.
Οι πολίτες ναι μεν έσπευσαν για πολλοστή φορά να καταναλώσουν με τις λιγοστές τους οικονομίες όμως οι προοπτικές λιγοστεύουν και οι ευκαιρίες μειώνονται από την στιγμή που οι μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις δεν επιτρέπουν κάποια αισιοδοξία.
Η χώρα βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό, οι υποψήφιοι ηγέτες επισκέπτονται τις σκοτεινές πλευρές της πρωτεύουσας, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί, και όλα δείχνουν και αυτή την προεκλογική περίοδο το ψεύδος θα μονοπωλήσει εκ νέου την επικαιρότητα.
Το καλύτερο που πρέπει να γίνει λοιπόν είναι να σωπάσουν όλοι τους μια και καλή, αφού ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχθούν τις επιεικώς καταστροφικές πολιτικές τους.
Και επειδή αυτό τα κόμματα εξουσίας δεν πρόκειται να το κάνουν, εναπόκειται στους πολίτες να προβούν στους κατάλληλους χειρισμούς όχι μόνο κατά την διάρκεια των εκλογών αλλά και μετά, όταν οι νέοι κυβερνώντες θα αρχίσουν συστηματικά να παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις ως είθισται.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα