Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Οι “Γεύσεις Κρήτης” στον Βάµο (video)

Στον ανακαινισµένο χώρο ενός παλιού λιοτριβιού στον ιστορικό Βάµο του ∆ήµου Αποκορώνου που σήµερα λειτουργεί ως τουριστικό παραδοσιακό κατάλυµα βρέθηκαν οι “Γεύσεις Κρήτης” για το 29ο επεισόδιο.

Το µέρος αυτό του παλιού λιοτριβιού µε τα µυλάρια και το κρητικό σαλονάκι έχει διαµορφωθεί σε ηµιυπαίθρια κουζίνα στην οποία η έµπειρη µαγείρισσα Κυριακή Βαρυδάκη “φιλοξενεί”επισκέπτες που θέλουν να µάθουν τα µυστικά της παραδοσιακής κουζίνας.

Εκεί µαγείρεψε και για την εκποµπή µας αρνάκι φρικασέ µε µαρούλια, ενώ το τραπέζι διανθίστηκε µε ντόπιο κρασί από τους αµπελώνες στα Σελλιά της οικογένειας Σαπουνάκη, ντάκους χωριάτικου παξιµαδιού µε ντοµάτα λάδι και µυζήθρα από τον ξυλόφουρνο Αγίου Νεκταρίου και µε αναψυκτικά Τεµένια, προσφορά από τους επαγγελµατίες για τις “Γεύσεις Κρήτης”.

Το επεισόδιο αυτό όπως και όλα τα προηγούµενα µπορείτε να τα δείτε στο κανάλι της εφηµερίδας στο You Tube (https://www.youtube.com/user/haniotikanea)

Για την δική σας συµµετοχή στις “Γεύσεις Κρήτης” µπορείτε να επικοινωνείτε µε τα γραφεία της εφηµερίδας ή µε το κινητό τηλέφωνο 6979 457191 του συνεργάτη µας Γιάννη Κάκανου που παρουσιάζει την εκποµπή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα