Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» από τη θεατρική ομάδα του Δ. Μινώα Πεδιάδας

Παρουσιάστηκε κι η τελευταία παράσταση της κωμωδίας των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής», στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το κοινό που βρέθηκε στο Κηποθέατρο «αγκάλιασε» την παράσταση που προετοίμασε και ανέβασε στο σανίδι η θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «μετά από έναν χρόνο δύσκολων και έντονων δοκιμασιών που ακολούθησαν λόγω του καταστροφικού σεισμού, τον Σεπτέμβριο του 2021».

«Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες επί Σκηνής», έχει καταφέρει ν’ αφήσει το αποτύπωμα της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Συγχαίρω τα μέλη της θεατρικής μας ομάδας, τόσο για το ποιοτικό αποτέλεσμα όσο και για το γεγονός ότι δεν πτοήθηκαν από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί εκ των συντελεστών της, οι οποίοι βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού τον Σεπτέμβριο του 2021, παρ’ όλα αυτά είχαν το κουράγιο να ετοιμάσουν αυτή την παράσταση την οποία απόλαυσαν οι δημότες μας αλλά και το κοινό του Ηρακλείου. Η δράση των μελών της θεατρικής ομάδας μας, έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους μας για τη δύναμη της θέλησης και της συλλογικότητας, η οποία ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μπορεί να «ανθίσει» και να δημιουργήσει «μικρά «θαύματα», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου.

Την κωμωδία σκηνοθέτησε η Λίτσα Μαρκοπούλου, ενώ η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και την οργανωτική στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου (ΔΟΠΑΠ).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα