Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Οι αμερικανονατοϊκές βάσεις θα διωχθούν απ’ την Ελλάδα

Κύριε διευθυντά,
όταν θα πλησιάζει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος,οι δυνάμεις εκείνες στην Ελλάδα που δεν είναι πραγματικά υποτελείς στους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ και Δυτικής Ευρώπης θα διώξουν τις αμερικανονατοϊκές βασεις απ’ τη χώρα μας.
Οι δυνάμεις αυτές είναι οι ισχυρότερες. Αυτές, εκτός από το ΚΚΕ και όσους διασπάστηκαν από αυτό, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ,το φιλοσυριζαιικό τμήμα του ΠΑΣΟΚ, ακόμα κάπως και ένα τμήμα της ΝΔ που πήγε να προχωρήσει το έργο των ρωσικών αγωγών. Δεν υπάρχει παντοδυναμία που θα εμποδίσει το διώξιμο αυτών των βάσεων. Βέβαια ισχύει πάντα ότι τις βάσεις θα τις διώξει κυρίως ο λαός. Πάντως όλο και αυξάνονται οι εστίες έντασης, π.χ. στη Συρία, Παλαιστίνη, Ουκρανία, Κορέα, Ταϊβάν, Iράν, Μέση Ανατολή και αλλού.
Και έχουν περάσει πολλά χρόνια, 74, από το τέλος του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου (που κατά 80% ήταν πόλεμος ανάμεσα στη Γερμανία και την ΕΣΣΔ). O Γ’ παγκόσμιος πόλεμος δεν  θα υπάρξει,και κανένας νέος πόλεμος δεν θα υπάρξει,μόνο αν η κίνηση των λαών καταργήσει σε παγκόσμια κλίμακα την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής.
Αν όμως αυτή η παγκόσμια κατάργηση δεν προλάβει να γίνει και ξεσπάσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, αυτός αντικειμενικά θα επιταχύνει την κίνηση των λαών προς αυτή την παγκόσμια κατάργηση.

Με τιμή,
Θωμάς Ακρωτηριανάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες