Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ο Βασ. Κεγκέρογλου για την παρέλαση στο Καστέλλι

Τη συμμετοχή τμήματος της 133 Σμηναρχίας Μάχης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Καστέλλι, ζητάει με επιστολή του, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Η επιστολή εστάλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Νίκο Δένδια ενώ κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Δήμαρχος ζητάει από το αρμόδιο Υπουργείο, ενόψει και του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024, να προχωρήσουν οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατή και πάλι, η συμμετοχή της 133 ΣΜ στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Καστέλλι.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή της 133 Σμηναρχίας Μάχης περιορίζεται μόνο στις παρελάσεις στο Ηράκλειο ενώ αντιθέτως έχει διακοπεί εδώ και χρόνια, στο Καστέλλι που φιλοξενεί τη Μονάδα!
“Η τοπική κοινωνία τιμάει και “αγκαλιάζει” με κάθε τρόπο, τα στελέχη της 133 ΣΜ, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τις δικές τους “μάχες”, υπερασπιζόμενοι τα δίκαια του έθνους. Από την πλευρά μας, ζητάμε το αυτονόητο, δεδομένου ότι η 133 ΣΜ έχει έδρα το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και πιο συγκεκριμένα το Καστέλλι. Το γεγονός ότι η 133 ΣΜ συμμετέχει μόνο στη παρέλαση στο Ηράκλειο, είναι αδιανόητο για τη Δημοτική Αρχή και δεν περιποιεί τιμή για την ιστορική έδρα του Δήμου μας που φιλοξενεί την 133 ΣΜ. Θεωρούμε ότι θα βρούμε ευήκοα ώτα στην κυβέρνηση και θα έχουμε σύντομα μία θετική απάντηση”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα