Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Τζόκοβιτς στηρίζει την επόπτρια που χτύπησε με το μπαλάκι και τον απέβαλε (video)

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ευχαρίστησε τους ακολούθους του για τη στήριξή τους, προέτρεψε να ενδιαφερθούν για την επόπτρια γραμμών που δέχθηκε το μπαλάκι στον λαιμό, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό με default του Σέρβου τενίστα από το US Open….

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο στην ανάρτησή του τόνισε ότι αρκετοί υποστηρικτές του στράφηκαν κατά της επόπτριας, κατηγορώντας την για υπερβολική αντίδραση στο χτύπημα που δέχθηκε, και γι’ αυτό ο Νόβακ Τζόκοβιτς τους ζήτησε να τη στηρίξουν. Υπενθυμίζεται ότι η επόπτρια που δέχθηκε το μπαλάκι από τον Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε αποδέκτης καταδικαστέων σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

Το μήνυμα-ασπίδα του Νόβακ Τζόκοβιτς για την επόπτρια

«Αγαπητό #NoleFam σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης. Παρακαλώ να θυμάστε επίσης και την επόπτρια που χτυπήθηκε από την μπάλα χθες βράδυ, χρειάζεται επίσης την υποστήριξή σας. Δεν φταίει σε τίποτα. Σας ζητάω να είστε υποστηρικτικοί και να ενδιαφερθείτε γι’ αυτή. Κάτι τέτοιες στιγμές, μας κάνουν πιο δυνατούς. Ευρώπη, σου έρχομαι»….

 

Η επίμαχη φάση που προκάλεσε τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα