Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου συγχαίρουν τους επιτυχόντες των πανελληνίων

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρουν τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων εξέδωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης και τα μέλη του Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης και τα μέλη του ΔΣ με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλήνιων εξετάσεων, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και παιδιά των επιχειρηματιών- μελών του Επιμελητηρίου, τόσο για την προσπάθεια τους, όσο και για τις επιτυχίες που σημείωσαν.
Οι μαθητές που δεν κατάφεραν ωστόσο να περάσουν στις σχολές προτίμησής τους, οφείλουν να ξέρουν πως τίποτα δεν χάθηκε, η «μάχη» συνεχίζεται και οι ευκαιρίες της ζωής είναι τόσες πολλές, αρκεί να έχουμε τη διαύγεια να τις αντιληφθούμε και να τις αξιοποιήσουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η διοίκηση του Επιμελητηρίου, όσο και ο κ. Ροκάκης ιδιαίτερα, βρίσκονται ήδη σε επαφές και με ιδιωτικές σχολές με στόχο την διεκδίκηση υποτροφιών για μαθητές-παιδιά των επιχειρηματιών που δύναται να επιλέξουν τον ιδιωτικό δρόμο εκπαίδευσης»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα