Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο λόγος για τους μαθητές/ τριες που έγιναν φοιτητές/ τριες, σπουδαστές/τριες

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2020
Από 3η γενιά (παππούδες – γιαγιάδες)
Προς 1η γενιά (φοιτητές/τριες, σπουδαστές/τριες)
“Λίγα λόγια για την πορεία γνώσεών σας”

…Μάθετε ότι:
Το αύριο απαιτεί από το σήμερα ανθεκτικά υλικά, υλικά χρήσης για το μέλλον σας.
Οι γνώσεις έχουν αρχή, πορεία, διαδρομή χωρίς τέλος. Την αρχή την κάνετε με καλή προετοιμασία. Την πορεία την συνεχίζετε με καλές βάσεις. Προς το τέλος θα ανοίγετε ορίζοντες γνώσεων, που εσείς θα επιλέγετε τη συνέχεια.
Κάποιοι (παππούδες-γιαγιάδες) πιστεύουν για εσάς ότι: τις βάσεις των γνώσεων τις έχετε πάρει. Η ολοκλήρωσή των γι’ αυτά που θέλετε, θα έλθει. Τον πάρα πέρα εμπλουτισμό των γνώσεών σας θα σας τον δίνει η επίγνωση αυτών που θα αποκτάτε για τον επαγγελματισμό σας και αυτών που στερείσθε στην επίτευξη των θέλω σας, σ’ αυτά που πρέπει. Συνοδοιπόροι των γνώσεών σας να είναι το ήθος και οι καλές συνειδησιακές αρχές, επιθυμούν και εύχονται οι παππούδες και οι γιαγιάδες.
Το μελλοντικό ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να το εκφράζετε με το: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ανθρωπιά, γιατί αγαπούμε τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας. Στον δρόμο των γνώσεών σας θα συναντάτε πολλές διακλαδώσεις, να επιλέγετε αυτές που θέλετε με γνώσεις και επίγνωση των γνώσεων επ’ αυτών. Εμείς φωτογραφιζόμαστε τι θέλουμε για εσάς. Ξεδιπλωνόμαστε πόσο σας αγαπούμε. Μεγάλο χάρισμα να αγαπάς και να αγαπιέσαι λόγω και έργω. Επιλέγουμε τον γραφτό λόγο έκφρασης που μένει διαχρονικός.
Ζητούμενό μας η διαχρονική θύμηση.

Υ.Γ.: Εκφραστής συναισθημάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες