Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για τον ΒΟΑΚ

Στην κατασκευή του νέου Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας για τον ΒΟΑΚ ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι το πιο κρίσιμο και σημαντικό οδικό έργο, γιατί η Κρήτη δεν μπορεί να δει το μέλλον της χωρίς έναν ασφαλή και σύγχρονο δρόμο όπως αυτός που σχεδιάζεται. «Ο ΒΟΑΚ δεν θα γινόταν ποτέ με αυτά τα οποία έλεγε η προηγούμενη κυβέρνηση, υπήρχε μόνο στη φαντασία κάποιων» είπε.

«Ελπίζω να είμαι εκεί όταν θα ξεκινήσει το πρώτο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος σε δύο περίπου μήνες” σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα χωρίς να υπεισέλθει σε χρονικές λεπτομέρειες τόνισε ότι θα ακολουθήσει το δεύτερο τμήμα στην περιοχή της Χερσονήσου με σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα. Όσον αφορά στο τρίτο τμήμα, το οποίο θα υλοποιηθεί με παραχώρηση διευκρίνισε ότι ως πιο πολύπλοκη η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

“Ο ΒΟΑΚ” είπε χαρακτηριστικά “θα γίνει και προσδοκούμε τη συνεργασία της αυτοδιοίκησης. Για πρώτη φορά υπάρχει συνολικός σχεδιασμός, πόροι και βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα