Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Κώστας Λειβαδάς στο Μουσείο Τυπογραφίας

Ενα μουσικό ταξίδι στη 18χρονη πορεία του Κώστα Λειβαδά στην ελληνική μουσική σκηνή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Τυπογραφίας, με αφορμή την παρουσίαση του νέου cd του αγαπημένου μουσικού “18 χρόνια δρόμος”.

Το διπλό αυτό cd -συλλογή- περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, που έχουμε αγαπήσει από το 1997 μέχρι σήμερα και συμμετέχουν πάνω από 20 αγαπημένοι Ελληνες ερμηνευτές από τον Μανώλη Λιδάκη, τον Γιάννη Κοτσίρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έως τον Βασίλη Σκουλά και τον Διονύση Σαββόπουλο.

Για τη “μουσική ενηλικίωση” του Κώστα Λειβαδά θα μιλήσουν ο Γιάννης Λυβιάκης, δημοσιογράφος της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα” και προσωπικός φίλος του μουσικοσυνθέτη, ο Παναγιώτης Ορφανίδης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Δίκτυο FM 91,5” και ο Ματθαίος Φρατζεσκάκης, υπεύθυνος έκδοσης της μηνιαίας εφημερίδας “Πυξίδα της πόλης”. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Κώστα Λειβαδά στις καλύτερες στιγμές του!

Το Μουσείο Τυπογραφίας εκείνο το βράδυ θα ανοίξει στις 7 μ.μ. για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία της τυπογραφίας. Η οργανωμένη ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 7:10 ακριβώς. Είσοδος (με ένα ποτήρι κρασί): 4 ευρώ.

Το βράδυ της Τετάρτης 13.1.2016 δρομολόγιο του Αστικού ΚΤΕΛ για τη Σούδα θα φτάσει μέχρι την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ. Αναχώρηση από την Πλατεία Αγοράς 7.20 μ.μ. Αναχώρηση από την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ. 11 μ.μ. Ευχαριστούμε το Iστορικό Καφέ “Κήπος”, το Οινοποιείο “Πνευματικάκης” και το “Δίκτυο fm”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα