Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Ο Καθηγητής Βασίλης Χαρμανδάρης στο Συμβούλιο της ΕΘΑΑΕ

Μέλος στο Ανώτατο Συμβούλιο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) εξελέγη ο Καθηγητής Βασίλης Χαρμανδάρης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Συγχαίρουμε τον  Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντή του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), κ. Βασίλειο Χαρμανδάρη, για την εκλογή του ως Μέλος του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ, www.ethaae.gr).

Ο κ. Βασίλειος Χαρμανδάρης, Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του ΙΤΕ, διαθέτει σημαντική εμπειρία σε δομές διασφάλισης ποιότητας ΑΕΙ και σε θέματα αξιολόγησης εντός και εκτός Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής ΙΑΑΔΕΤ (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών), Πρόεδρος της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του INSU/CNRS Γαλλία, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του OPTICON-RadioNet-Pilot και μέλος του ΤΕΣ “Φυσικών Επιστημών & Μαθηματικών” του ΕΣΕΤΕΚ από το 2020.

Η επιλογή του κ. Χαρμανδάρη ως Μέλους του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), αντιπροσωπεύει μια αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Έρευνας. Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Κρήτης αισθάνεται υπερήφανη που έχει στις τάξεις της ένα μέλος με τόσο υψηλές διακρίσεις».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα