Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δημιουργεί τμήματα για κορίτσια ηλικίας 4 έως 14 ετών

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ διαθέτει ομάδα γυναικών στην Α’ Εθνική, ωστόσο απο φέτος, κάνει ένα ακόμη βήμα, για τα κορίτσια που ενδιαφέρονται να μάθουν απο μικρή ηλικία, τα μυστικά της μπάλας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δημιουργεί τμήματα για κορίτσια ηλικίας 4 έως 14 ετών, τα οποία και θα λειτουργήσουν, μαζί με τα τμήματα αγοριών, στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στις εγκαταστάσεις του CALCETTO στην Αμμουδάρα.

Ο στόχος, όπως επισημαίνουν, είναι με ένα σταθερό πλάνο, ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή ο ΟΦΗ να αναδείξει τις δικές του παίκτριες για την πρώτη ομάδα του συλλόγου, όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, στα αγόρια, καθώς αποτελεί τον καλύτερο τροφοδότη των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ.

«Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία αριθμεί σήμερα περίπου 250 παιδιά, συνεχίζει δυνατά και φέτος την προσπάθεια της, με στόχο το καλύτερο, για τα παιδιά και το σύλλογο».

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές, σε αγόρια και κορίτσια για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Η γραμματεία της ακαδημίας ποδοσφαίρου, λειτουργεί απο Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 21:00 στο Calcetto (Tηλέφωνα επικοινωνίας: 6934590403 και στο 2810317777).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα