Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο Επιτροπάκης για τη θέση του ως αναπληρωτή γραμματέα

Την ευγνωμοσύνη και ικανοποίησή του για τη θέση του ως Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρειας Κρήτης εξέφρασε με σχετική δήλωση ο Γ. Επιτροπάκης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη ο ορισμός μου, με Απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρειας Κρήτης.
Μετά την δημοσίευση της Απόφασης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την τοποθέτηση Αναπληρωτών Γραμματέων στην Γραμματεία Οργανωτικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας και πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού,Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, για την τιμή και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και η επιθυμία τους να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας, η οποία ξεκίνησε από το 2015. Παράλληλα θέλω να υποσχεθώ, αναλαμβάνοντας ως Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην Περιφέρεια Κρήτης, ότι θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να υπάρξει ακόμη αρτιότερη οργάνωση του Κόμματος σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης και προβολή του σημαντικού Κυβερνητικού έργου σε όλα τα επίπεδα, πάντα σε στενή συνεργασία με όλες τις τοπικές κομματικές οργανώσεις της Κρήτης, τους βουλευτές μας και με τους εκπροσώπους του κόμματος σε όλους τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα σύγχρονο Προοδευτικό Κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Κόμμα.
Αλλά κυρίως η ΝΔ είναι κόμμα Λαϊκό και Πολυσυλλεκτικό πάνω από όλα.
Έχει ανοιχτά τα πανιά της στον άνεμο της ανανέωσης και των καινοτόμων ιδεών. Είμαστε ένα κόμμα σε διαρκή κίνηση, γιατί πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε μία κοινωνία που αλλάζει και πρέπει να διευρύνουμε συνέχεια το στελεχιακό μας δυναμικό».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα