Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021

O Επαρχιακός Τύπος πενθεί τον Δημήτρη Ρίζο

Στο πένθος βυθίζεται οικογένεια του Επαρχιακού Τύπου μετά τον αναπάντεχο θάνατο του  Διευθυντή της εφημερίδας “Λαμιακός Τύπος” Δημήτρη Ρίζου.

Μαζί με τον αδελφό του Σπύρο από το 1977 ιδρυσαν την εταιρεία “ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ” Α.Ε., που δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ξεκινώντας από ένα κλασσικό τυπογραφείο, κατάφεραν να οργανώσουν και να λειτουργούν σήμερα μια ημερήσια περιφερειακή εφημερίδα με δικό της τυπογραφείο και μια πλήρως οργανωμένη εκτυπωτική μονάδα στην εδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ρίζος κατα τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του στο χώρο των εκδόσεων εβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στον εντυπο τύπο της Λαμίας και ευρύτερα της Φθιωτικής κοινωνίας. Ο Δημήτρης Ρίζος ηταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων και τα τελευταία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο θάνατος του Δημήτρη αφήνει πίσω του ενα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό .

Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 12 μμ στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αμπλιανη Λαμίας . Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο COVID-19. Η οικογένεια του Δημητρίου Ρίζου επιθυμεί αντι στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Από τα Χανιώτικα νέα, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια για τον χαμό του εκλεκτού συναδέλφου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου, εκφράζοντας «την οδύνη του για τον χαμό του Δημήτρη Ρίζου, ιδρυτικού του στελέχους, δημοσιογράφου, διευθυντή της εφημερίδας “Λαμιακός Τύπος”».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «η ξαφνική απώλεια του αγαπητού συναδέλφου και φίλου, σκορπά σε όλους βαθιά θλίψη. Φεύγει από τη ζωή έχοντας μια μεγάλη προσφορά του στον Επαρχιακό Τύπο κι αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του “Λαμιακού Τύπου”, στους συγγενείς και στους οικείους του αγαπημένου μας Δημήτρη».

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες