Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

O Δήμος Χανίων βράβευσε την ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη Θεσ/νικης

Την ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη Θεσσαλονίκης (η οποία βρίσκεται στην πόλη μας εν όψει του αυριανού φιλικού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα) βράβευσε ο Δήμος Χανίων. Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν παίκτες που έπαιξαν στον Άρη από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και αυτήν του 2000, τους οποίους καλωσόρισε ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας και θυμήθηκε μαζί τους όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Εκ μέρους των παλαιμάχων του Άρη μίλησε ο Γιάννης Βένος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Βάμβουκα για την τιμητική πρόσκληση, τονίζοντας ότι είναι η τρίτη φορά που έρχεται η ομάδα στην Κρήτη για παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο κ. Βένος έδωσε στον Δήμαρχο Χανίων ένα λάβαρο της ομάδας και με τη σειρά του ο κ. Βάμβουκας του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Χανίων, Γιάννης Μαράκης και Σταύρος Φιωτάκης.

Θυμίζουμε ότι αύριο, 12μ, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε μικτή ομάδα παλαιμάχων Χανίων και τους παλαίμαχους του Άρη, ο οποίος έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα του θα δοθούν για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες