Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο “Αροδαμός” έκοψε την πίτα του στα Ανώγεια

Στα Ανώγεια Μυλοποτάμου έκοψε την πίτα του την περασμένη Κυριακή, ακολουθώντας πιστά την παράδοση των τελευταίων ετών, ο Μουσικοχορευτικός σύλλογος «Αροδαμός».
Οπως σημειώνει ο κ. Σταύρος Μυριδάκης, «με αφορμή αυτό το γεγονός, στα Ανώγεια και στο κοσμικό Κέντρο «Ντελίνα» του Βασίλη Σκουλά, βρεθήκαμε 150 περίπου Χανιώτες και Χανιώτισσες, όπου είχαμε την ευκαιρία να δραπετεύσουμε για λίγο από την καθημερινότητα, να κάνουμε παρέα και να περάσουμε όμορφα.
Μέσα σε μια χαρούμενη και άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα, είχαμε την αξέχαστη εμπειρία να γευθούμε τις υπέροχες γεύσεις της Ανωγιανής παραδοσιακής κουζίνας, να δούμε από κοντά ένα θρύλο της κρητικής μουσικής, τον Βασίλη Σκουλά, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με τις υπέροχες μελωδίες των τραγουδιών του και τους μαγευτικούς ήχους της κρητικής λύρας του και την μοναδική εύηχη και ιδιαίτερη φωνής του».
Ο ίδιος συγχαίρει την χοροδιδάσκαλο κ. Άννα Πατεράκη και όλα τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου «Αροδαμός» για την διοργάνωση της εκδήλωσης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα